Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnyáknak tetszem?
Figyelt kérdés
Meg se tudom már számolni, hogy hány nő akart volna velem összejönni, de nagy részükre abszolút nem tudtam úgy nézni, mint egy nőre. Volt olyan is, akik nagyon tetszettek, de azoknak meg egyéb defektjük volt. Emiatt már évek óta magányos vagyok. Miért van ennyire ellenem az élet? Mit vétettem? 24F2013. júl. 28. 19:24
12/21 A kérdező kommentje:
Ha ocsmány lennék, akkor nem tetszenék ennyi lánynak. :)
2013. júl. 28. 19:56
13/21 anonim válasza:
Csak a csúnyáknak tetszel, tehát attól még lehetsz ocsmány. Ők már gondolom úgy lejjebb adták a szintet.
14/21 A kérdező kommentje:
Nem csak a csúnyáknak tetszem, hanem nagyrészt csak ők mutatják ki.
2013. júl. 28. 20:11
16/21 anonim válasza:
"ennyi év után nincs hozzám méltó lány" Köszönöm, nincs több kérdésem
17/21 A kérdező kommentje:
Gondolom végigolvasni már qrva nagy luxus lenne, ugye?
2013. júl. 28. 20:17
18/21 A kérdező kommentje:
#16. Ragadj ki egy pár szót az egész szövegből. Gratulálok neked is. :)
2013. júl. 28. 20:17
19/21 anonim válasza:
Többet is idézhetne, de tök mindegy ennyiből is kiderül, hogy mennyire arrogáns vagy, akinek egy tökéletes barátnő kell. Így aztán tuti egyedül maradsz, szóval ne siránkozz itt, neked kéne változtatni. Ennyi.
20/21 A kérdező kommentje:
Most aztán beszóltatok. Nem hat meg az ilyesmi, hiába az a célotok, hogy rosszul érezzem magam.
2013. júl. 28. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!