Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnyáknak tetszem?
Általában ez szokott lenni,aki neked tetszik, annak a te nem tetszel akinek te tetszel az meg neked nem tetszik.
Majd alakul valahogy, találsz majd olyan srácokat akiknél kölcsönös lesz a vonzalom.
fail, 20évesen itt csapod a szelet, benned is valami hiba lehet, hogy ilyen érzelmileg labilis kislányokkal kell kikezdened.
19/f
22:18 baromságokat beszélsz. egy helyes fiunak miért ne lehetne akár nagyobb szíve is, mint egy csúnyának? mintha a belső értékek fordított arányosságban lennének a jóképűséggel..ezt csak a csúnyák találták ki, hogy ezzel kompenzálhassák a külsőjüket. Nem mintha én Brad Pitt hasonmása lennék, csak annyira felidegel mikor ilyen hülyeségeket olvasok.
F/19
Csak arra próbáltam rávilágítani,hogy attól,hogy valaki csúnya,még lehet értékes ember,csak sajnos a mai felszínes világban ez a kutyát nem érdekli.
Ezen kívül,ha jól esik nyugodtan hülyézz el mindenkit,akinek más a véleménye,mint neked.Ez is érett gondolkodásra vall.
Velem úgy van, hogy én nem tartom magam egyáltalán szépnek és van, hogy ronda pasik akarnak velem járni ( et inkább régebben volt), most meg olyanok járnának velem, akik nekem is tetszenek. A TOP6 pasiból akik tetszenek, azoknak én is tetszek, mondjuk 2 nem mondta ki de én látom rajtuk, mert mindig néznek és a 6-ból 2-vel már smároltam de még egyikkel sem jártam :S:/ de lehet, hogy most meglesz végre az is :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!