Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a csúnyáknak tetszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a csúnyáknak tetszem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok , és még nem volt barátom.Nagyon idegesít hogy vannak olyan 12-13 évesek akiknek már nem az elő pasi csapja a szelet . Nem vagyok csúnya , sokan mondják hogy szép vagyok , csinos , stb.De azok mért nem akarnak velem járni akikkel én akarok?
2011. jún. 4. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
én ha gondolod,segitek a problémádon szivesen. 20f
2011. jún. 4. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Általában ez szokott lenni,aki neked tetszik, annak a te nem tetszel akinek te tetszel az meg neked nem tetszik.

Majd alakul valahogy, találsz majd olyan srácokat akiknél kölcsönös lesz a vonzalom.

2011. jún. 4. 22:10
 3/15 anonim ***** válasza:

fail, 20évesen itt csapod a szelet, benned is valami hiba lehet, hogy ilyen érzelmileg labilis kislányokkal kell kikezdened.

19/f

2011. jún. 4. 22:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Akikről te beszélsz,azok kisribik.Te is ilyen akarsz lenni?Nem hiszem.Semmiről nem vagy lekésve,ezen kívül a csúnya fiúknak van a legnagyobb szíve.Persze ez csak akkor fontos,hogyha nem azért akarsz járni valakivel,hogy elmondhasd,hogy van pasid,és villogj vele,hanem valóban kapcsolatot szeretnél.
2011. jún. 4. 22:18
 5/15 A kérdező kommentje:
22:11- egyet értek XD .Én nem csak játszani szeretnék ,és tudom hogy nem maradtam még le semmiről , de olyan irígy vagyok másokra , akik boldogok....nem bírok várni :S
2011. jún. 4. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj mások miatt összejönni senkivel, ennek olyan kapuzárási pánik fílingje van, és az 15 évesen kicsit korai :D
2011. jún. 4. 23:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

22:18 baromságokat beszélsz. egy helyes fiunak miért ne lehetne akár nagyobb szíve is, mint egy csúnyának? mintha a belső értékek fordított arányosságban lennének a jóképűséggel..ezt csak a csúnyák találták ki, hogy ezzel kompenzálhassák a külsőjüket. Nem mintha én Brad Pitt hasonmása lennék, csak annyira felidegel mikor ilyen hülyeségeket olvasok.

F/19

2011. jún. 5. 07:34
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Csak arra próbáltam rávilágítani,hogy attól,hogy valaki csúnya,még lehet értékes ember,csak sajnos a mai felszínes világban ez a kutyát nem érdekli.

Ezen kívül,ha jól esik nyugodtan hülyézz el mindenkit,akinek más a véleménye,mint neked.Ez is érett gondolkodásra vall.

2011. jún. 5. 10:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Hehe velem ez ugyvan hogy én mindig az idősebbik korosztályra huzodtam a ma 12-12 évesek már mindennap cicanadrágban vannak és tolják már rég a szexet. Az a legjobb ha megtalálod azt a társaságot ahol majd lesz olyan fiú akinek tetszel és hidd el rengeteg szép lányt ismerek de nekem mindig a legnormálisabb jött be nemaz aki árulja magát a hírnévért!:)
2011. jún. 5. 12:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Velem úgy van, hogy én nem tartom magam egyáltalán szépnek és van, hogy ronda pasik akarnak velem járni ( et inkább régebben volt), most meg olyanok járnának velem, akik nekem is tetszenek. A TOP6 pasiból akik tetszenek, azoknak én is tetszek, mondjuk 2 nem mondta ki de én látom rajtuk, mert mindig néznek és a 6-ból 2-vel már smároltam de még egyikkel sem jártam :S:/ de lehet, hogy most meglesz végre az is :)

17/L

2011. jún. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!