Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbie girl kérdése:

Fiúk számotokra milyen egy "tökéletes "lány?

Figyelt kérdés
hosszasan leírnátok?! külsőleg belsőleg..

2013. júl. 28. 00:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A macskaimádat alatt azt értem, hogy VAN macskája nem hajlandó lemondani róla és ha meg is döglik rögtön másik kell - én meg megdöglök a szőrétől, mert nonstop tüsszöghetek. Ráadásul nem tudom én nem bírom a macskásokat, mert ezek azok akik jobban bírják az állatokat, mint az embereket - ami nem baj, de azért mégis.

Bicklistákkal meg sosem voltam jóban. Minden szabályt megszeg a többségük, de ha rájuk szól valaki akkor rögtön megsértődnek meg a jó öreg hippiítaktikával rögtön "eeeenyomó autósok, fúj nácik, "eejz egy cabad óóószág" jellegű dumákkal nyomulnak, pedig a szabályok rájuk is kellene, hogy vonatkozzon... Ha már a jogokban egyenlőséget akarnak. Akkor a kötelességekben is legyen az. De most mégis megsértődnek, ha a rendőr bá' ír nekik egy szép csekket amiért kamikaze módon repesztettek át átlósan az úton. Ráadásul egy ilyen csaj azt akarná, hogy én is biciklizgessek én meg azt nem akarok, mert számomra az maga az inkvizíció. Az ülés kényelmetlen, a pedál kicsi és mindig letöröm (ötvenes lábbal nem is csoda), emelkedő maga a pokol... Szóval ne. Talán ha létezne egy kényelmes üléssel rendelkező háromszor ekkora pedálokkal felszerelt és kívánságra automata üzemmódba helyezhető bicikli, hogy ne kelljen hajtani akkor jó is lenne.

2013. júl. 28. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves okos szép barátságos kékszemü.

Szeret olyan dolgokat csinálni mint én nem rohad egész nap a facebook előt.

És nem egy divatőrült.

2013. júl. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!