Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számotokra milyen egy "tökéletes "lány?

csendes, békés, van logikája, nem olyan intoleráns mint a társai, nem parancsolgat, nem gúnyolódik, nem tisztaságmániás és hedonista.
Külsőre? Sötét szemek és haj. Esetleg vörös sötétebb árnyalata. Alkat igazából mindegy, túl vékony ne legyen. Magaság úgyszintén mindegy.
Kizáró tényezők: dohányzás, drog, death metal, underground rap, cigánysághoz tartozás, elkötelezett politikai irányultság (mindegy melyik párt), bicikli-imádat, macska, alkoholizálás, idegbeteg anyja vagy kidobóember fivérek.

Aranyos,kedves,nem piás/bulizós,nincs túl a 20. kapcsolatán,nem mindig a másikban keresi a hibát,a rock-ot nem szennynek tekinti,nem mond olyat,hogy "a média mossa az agyat,ezért nem is tévézek".
Külsőre nincs ideálom,de ne legyen túl kövér,hanem olyan átlagos inkább.

Na akkor negyedik, én vagyok a tökéletes a számodra! :D Bár lehet, hogy a fiatalságom miatt (17) nem illünk össze korban.
3., furcsák a kizáró tényezőid: macskák, bicikliimádat?? :D Mindkettőt nagyon szeretem, hogyhogy ezeket nem tolerálod egy lánynál?

18 vagyok,úgyhogy nem vagy annyira fiatal :)
Ha akarsz,akkor írhatsz :)

Külső: Szem színe: Kék Haj: Barna, hossza nem számít.
Belső: Legyen belevaló, vicces, okos, kedves.
Végül is most leírtam azt a lányt, akinek udvarolok. ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!