Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jó dolgokat tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó dolgokat tudsz mondani a számodra ellenkező nemről?

Figyelt kérdés
Mást se olvasni itt, csak hogy a másik nem a hibás azért, hogy valakinek nincs kapcsolata. Legyen egyszer egy ilyen kérdés is. Kíváncsi vagyok miket szedtek össze, kort is írjatok :)
2013. júl. 27. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
a pinát
2013. aug. 1. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
van puncijuk 24f
2013. aug. 1. 21:44
 13/21 A kérdező kommentje:
oké, feladom... vagy a világon halt ki a szeretet és a tisztelet, vagy ezen az oldalon.
2013. aug. 1. 21:47
 14/21 anonim ***** válasza:
26%

Szóval ami szép és nincs köze a szexhez?

hmm....

Hát a pinán kívül tényleg nincs olyan dolog, ami az ellenkező nemre kollektíve igaz lenne.

2013. aug. 1. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Erő, energia. Kb ezek jutnak eszembe. :)

23l

2013. aug. 1. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nőként tudnék jó dolgokat mondani férfiakra, de az sem lenne igaz mindegyikükre.

Talán annyi, hogy a férfiak jobban meg tudják ítélni, hogy milyen hosszú egy adott táv, milyen nehéz egy adott tárgy, stb.

2013. aug. 1. 21:59
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönöm 15-ös! végre valaki.

Nem kérem, hogy a földön élő összes nőre vagy férfire kimondható igazsággal álljatok elő, hisz ez lehetetlen. De ezen a bolygón éltek, némi tapasztalatotok azért csak van a másik nemmel.

Leírom a sajátom HÁTHA! segít.

20 éves lány vagyok, egyetemre jártam sajnos csak két évig, ahol a legtöbb fiú kedves volt, vidám és segítőkész. Azt tapasztaltam tőlük, hogy gyorsan oldottak meg konfliktus helyzeteket, vagy szervezési problémákat. Általában ők tudtak a tanárokkal azonnal, néha bekiabálással mégis normálisan tárgyalni, ha szükség volt rá. Volt egy közös órám a gépész szak hallgatóival, ahol ugye nagyrészt fiúk vannak. Azt láttam ezen az órán, hogy megadják a tiszteletet a tanárnak, úgy kollektíven, annak ellenére, hogy az illető tanár nem népszerű és piszok szarul magyaráz.

2013. aug. 1. 22:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Mindenféle önzés nélkül lájkolják a képeimet a facebookon.
2013. aug. 1. 22:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Semmi jó dolgot nem tudok felsorolni róluk,rosszak vannak tonnaszámra,de jó?tényleg semmi.Pontosan jól leírtad az első mondatoddal a lényeget. :)

22/F

2013. aug. 1. 22:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahová én jártam, volt jó sok csaj, de a legtöbb nagyon közömbös, miközben a fiúk, valóban, jóval közvetlenebbek, kedvesebbek. Mondjuk kisebb erőfitogtatások a fiúk között is voltak, de amit a lányok csinálnak, az valami rémálom. Én viszonylag kevés lánnyal tudtam megtalálni a közös hangot, de azok tényleg kedvesek voltak, de ennyi. Érdektelenség uralkodik mindenütt a lányok részértől, meg persze intrikák. De pl. ami a munkahelyemen van a férfi szekcióban, az keményen mindenki mindenkit, a háta mögött. (és itt nem kell rosszra gondolni :) Egyik munkatársam mondta, és nagyon sok benne az igazság: szar idők, szar emberek.
2013. aug. 1. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!