Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó dolgokat tudsz mondani a számodra ellenkező nemről?
Szóval ami szép és nincs köze a szexhez?
hmm....
Hát a pinán kívül tényleg nincs olyan dolog, ami az ellenkező nemre kollektíve igaz lenne.
Erő, energia. Kb ezek jutnak eszembe. :)
23l
Nőként tudnék jó dolgokat mondani férfiakra, de az sem lenne igaz mindegyikükre.
Talán annyi, hogy a férfiak jobban meg tudják ítélni, hogy milyen hosszú egy adott táv, milyen nehéz egy adott tárgy, stb.
köszönöm 15-ös! végre valaki.
Nem kérem, hogy a földön élő összes nőre vagy férfire kimondható igazsággal álljatok elő, hisz ez lehetetlen. De ezen a bolygón éltek, némi tapasztalatotok azért csak van a másik nemmel.
Leírom a sajátom HÁTHA! segít.
20 éves lány vagyok, egyetemre jártam sajnos csak két évig, ahol a legtöbb fiú kedves volt, vidám és segítőkész. Azt tapasztaltam tőlük, hogy gyorsan oldottak meg konfliktus helyzeteket, vagy szervezési problémákat. Általában ők tudtak a tanárokkal azonnal, néha bekiabálással mégis normálisan tárgyalni, ha szükség volt rá. Volt egy közös órám a gépész szak hallgatóival, ahol ugye nagyrészt fiúk vannak. Azt láttam ezen az órán, hogy megadják a tiszteletet a tanárnak, úgy kollektíven, annak ellenére, hogy az illető tanár nem népszerű és piszok szarul magyaráz.
Semmi jó dolgot nem tudok felsorolni róluk,rosszak vannak tonnaszámra,de jó?tényleg semmi.Pontosan jól leírtad az első mondatoddal a lényeget. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!