Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet mondani?
Voltam orvosnál a herezacskóm miatt egy gonddal, valóban volt is valami, de igazából nem is gond nincs szükség műtétre és amúgy valószínű hogy utána újra kialakul. A vizsgálaton a pillanat hevében mégis igen-t mondtam a műtétre de, így hogy hazajöttem és átgondoltam nem akarom.
Le tudom mondani vagy ha nem megyek el az előtte lévő beutalásokra akkor törlik vagy mit kell tennem most?
Szerintem el lehet törölni a műtétet, senkit sem kényszeríthetnek rá ha nem akarja, még ha az elején bele is egyezett, csak időben kell szólni mert így lehet, hogy elveszed a hamarabbi lehetőséget más betegtől!
De ha okosan végig gondolod, akkor ne töröltesd el a műtétet mert ezzel még megmenthető vagy és lehet, hogy még gyerekeid is lehetnek majd, de ezt hanyagolod lehet, hogy később pont az ellentétje lesz! ugye ezt te sem akarhatod?!
Nem ezt tényleg egy ártatlan dolog. Nem tudod pontosan mi ez elméletileg valami gondom van heréimmel ezért egyikről másikra terhelődik a feladat és emiatt megduzzadt valami, Azt mondták ez teljesen ártalmatlan és valószínű műtét utána újra megjelenne.
Telefonon fel kell hívni kórházat és ott szóljak vagy be kell mennem? Ma voltam egyébként de ahogy hazajöttem meg beszéltem szüleimmel, teljes mértékben megváltozott véleményem, nem akarok vizsgálatokra járni meg bent feküdni egy semmiség miatt ...
Az orvossal beszélj, aki beutalt első körben. Idehaza nincs olyan fejlett rendszer, hogy lenyomnak egy gombot a körzeti orvosi rendelőben és megkapod mindenre az időpontot. Valószínűleg megnézett, úgy látta szükséges, adott beutalót és semmi más nem történt - ilyenkor nem értesítik előre a szakrendelőt vagy a kórházat.
Szóval jelezd a beutalódat aláíró orvosnak, hogy meggondoltad magadat, mégsem mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!