Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akart ezzel mondani?
Figyelt kérdés
Egy sráccal kb 1 éve beszélgetünk skypon, és elég jól elvoltunk. Nekem van barátom, de sztem szeretem ezt a srácot. De tegnap azt mondta h hagyjuk abba, mert nem jó így. Ezt írta legutoljára: Nem akarom elbaszni a kapcsolatotokat. ......., de téged bírlak.. ez pedig ritka mert szinte mindenkit rühellek.....és csak úgy leszel boldog a barátoddal, ha többé nem beszélünk. és elköszönt. Szerintetek miért csinálta ezt? ja soha nem találkoztunk és 1000 km-re lakunk egymástól.2013. júl. 21. 16:27
1/5 anonim válasza:
Biztos látott valami esélyt hogy összejöttök csak megtudta hogy van barátod.
2/5 anonim válasza:
Szövegértési problémáid vannak, vagy mit nem értesz ezen? Bír téged, de mivel barátod van, nem akar belerondítani a kapcsolatototokba (pedig kéne, mert nem tűnik őszinte kapcsolatnak), viszont nem fog rád várni a végtelenségig, szóval jobb, ha békén hagyjátok egymást.
3/5 A kérdező kommentje:
de én nem bírom elfelejteni. szerintetek ő is érez akkor vmit?
2013. júl. 21. 20:20
5/5 anonim válasza:
Utálom amit csinálsz. Barátod van a srác többet szeretne te meg bíztatod kis jeleket küldesz neki ő rád koncentrál elmegy melette az élet nem lesz normális kapcsolata mert rád fog várni ez az egyetlen jó lépés amit tehetett, hogy leépít. Egy csaj pont ugyan ezt csinálta velem 3éven át, aztán leépítettem és azóta sincs csajom de legalább nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!