Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tanacsolta azt a haverjanak elottem, hogy fogjon meg engem maganak? Mit akart ezzel mondani?
Figyelt kérdés
Egy bulin voltunk, es beszelgettem az egyik fiu ismerosommel; odajott a haverja es megkerdezte, hogy a baratnoje vagyok-e, mire mondja, hogy nem. Ra 10 percre azt mondja neki ez a srac, hogy fogjon meg engem maganak, mert keves ilyen csaj van, mint en.
Majd megint ra 20-25 percre mar ez a srac fuzogetett engem, aki azt tanacsolta a haverjanak, hogy fogjon meg.
2011. júl. 11. 11:32
1/3 anonim válasza:
Azt akarta mondani, hogy jó leszel annak a gyereknek. Ösztönözni akarta, hogy lépjen már.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor, miutan kijelentettem, hogy nekem nem tetszik a srac, miert szallt ram? Miert udvarolgatott, bokolt, olelgetett, ha a sracnak akart?
Azota is akarhanyszor osszefutunk azzal a sraccal, aki azt mondta, hogy fogjon meg maganak, mindig azzal jon, hogy meg most se jarunk. Pedig en vilagosan megmondtam, hogy nem es nem is fogunk, es mindig bokol.
2011. júl. 11. 11:42
3/3 anonim válasza:
hát szerintem ugy történ hogy most legyen a srác az X aki a haverod és akinek sugta a szedjen felt az meg az Y na X sugja Ynak hogy szedjen fel ő ezt nem teszi meg ekkor X ugygondolja hogy kár lenne egy ilyen jó lányért ezért ő akkar felszedni és szándékosan nem halja me3g amit te mondasz hanem makacsul ragaszkodni nemtudom mint fiu mért jó ez ami nem az nem a lányoknál is és szerintem hülyeség ez a női nem igent jelent miért is jelentene igent? ne engedjél neki és mindig mondjad hogy nem jön be neked különben előbb utób tényleg azthiszik hogy jártok csak titkolni akkarod ugyhogy mindig mondjad hogy nem tetszik vagy utalj rá 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!