Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy kéne szednem ilyen női hormont vagy micsodát?
17 éves múltam,és nagyon erős a szőröm lábon,kézen és ott lent.az ismerettségi körömben senkinek sem olyan durva mint nekem.gyantáztam epiláltam borotváltam...
borotválás után közvetlenül sem szép a lábam mert látszik a szőrnek a töve(fekete pöttyös),ráadásul 1 nap alatt visszanő annyira,hogy szúrjon.Sötétbarna hajam van.ott lent a kezdetektől fogva erős szálak nőttek,mielőtt még nem borotváltam.
egyik barátnőmnek segített,az hogy fogamzásgátót szed,ezen a problémán.de én nem szedhetek fogamzásgátlót,mivel nincs kapcsolatom egyenlőre.

Lehet, hogy használna de ha abbahagynád akkor ki tudja milyen hatása lenne. Lehet hozzászokna a szervezeted és annyi női hormont sem termelne utána. De nem tudom, nem értek hozzá. Csak egy feltételezés.
Erről egy orvossal kellene beszélned.

Mindenképp beszéld meg a háziorvosoddal, tőle kérj tanácsot, biztos tud majd hasznos információval szolgálni. Az se ártana, ha a szüleid is tudnának róla, hogy mit szeretnél tenni, lehet, hogy először kínos lesz a beszélgetés, de ők a szüleid, tudniuk kell az ilyen dolgokról is.
Az orvossal pedig azért is beszélj, mert ő akkor elmondja a mellékhatásokat, kockázatokat is, hiszen ezeket is fontos ismerned, mielőtt ilyen fontos döntésre szánod el magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!