Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a legszerencsétlenebb kinézetűeknek, alkatúaknak jut a legszebb "csaj"?
Figyelt kérdés
Az egyik törpébb, a másiknak szerencsétlen hangja van a harmadik csóró a negyedik dagadt vagy sovány, nincsenek barátai,legnyomottab fej, és mégis jó nőjük van, na szerintem ezek nem érdemlik meg2009. okt. 22. 21:48
11/17 anonim válasza:
Nagyon gazdagok esetleg. De én ezt nem vettem észre hogy velem bármilyen nő is lenne. Pedig igazán ronda fiú vagyok szóval a kérdés eleve nem igaz.
12/17 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani aki hasonló felfogású mint te az ne csodálkozzon semmin. Ha tapló vagy és nem tudsz normális lenni ami megsúgom elég ciki akkor ne is csodálkozz.
13/17 anonim válasza:
Lehet bennem van a hiba de én nem járnék senkivel a pénze miatt. :S
Szerintem önbizalomhiány miatt nem találsz nőt nem a kinézeted miatt. :S
Oda kell menni ha vki tetszik!
14/17 anonim válasza:
Szerintem sem a külső számít, én is estem már ebbe a hibába, egy időben a külsőt néztem mindenkinél és jó nagy pofáraesés lett a vége.Attól hogy valaki szép még nem biztos hogy belülről is szép.Meg kell ismerni a másikat és azután megítélni.Az első barátom például nem volt az a tipikusan jó pasi és ezt páran meg is jegyezték, persze nem a szemembe mondták csak barátnőimnek, azt hogy mennyire nem illünk össze mert én túl jól nézek ki hozzá képest, de ez a srác nagyon szeretett engem, nem volt sok pénze sem, de törődött velem.Viszont azután jártam egy másik sráccal is aki tipikusan az a jó pasi de ő egyáltalán nem foglalkozott velem, egoista volt és nem érdekelte csak a külsőm és pár nap után szakítottunk szerencsére.Szóval ne csak a külsőt nézd hanem a belsőt is mert annak ellenére hogy valaki jól néz ki elég felszínes lehet belülről.
15/17 anonim válasza:
Mert a külső hibát elveszi a belső szépség.Most ez jutott így hirtelen eszembe :)
16/17 anonim válasza:
Én is csinos lány vagyok, de utálom a macsós, egoista barmokat.
Nagyon szeretem azokat a fiúkat, akik nem beképzeltek, kedvesek, okosak tudnak szeretni és megbízhatók.
Ennnyi. Nincs ebben semmi különös.
Én is észrevettem, hogy a "csúnyább" külsejű fiúknak van szívük. Persze ha beleszeretsz a legszebb lesz:)
17/17 A kérdező kommentje:
Csak mondom hogy ha csúnya fiú és mégis csak szép lányok kellenek neki akkor ő se különb a többitől...
2009. okt. 23. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!