Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a legszerencsétlenebb kinézetűeknek, alkatúaknak jut a legszebb "csaj"?
Amíg nem ismersz egy embert, ne alkoss véleményt róla. Ez egy nagyon rossz tulajdonság. Ugyanúgy mint az irigység is. Amúgy meg mért érdekel téged? Ő dolguk.. Ha tudsz szerezz Te is egy jó nőt, becsületesen. Viszont az ilyen kritizáló előítéletes, irigy hozzáállás biztos nem fog hozzásegíteni téged. :)
Ráadásul minden ember más, így mindenkinek más tetszik, lehet hogy Te valakit rondának látsz, attól még másnak ő a valóságos Adonisz.
Az a véleményed, hogy "megérdemli" e vagy sem, meg csak a nőre tartozik. Ő dönt, ez van. :)
Na szerintem ezek nem érdemlik meg.
Öcsém legyél már ember.Ha ilyen bunkó vagy az nem tetszik a csajoknak.
Egyébként Én is nyomott fejű voltam szakközépbe de volt bennem annyi ha megláttam 1 szép csajt hogy odamentem hozzá,kezdeményeztem 1 beszélgetést aztán vagy összejött vagy nem.Ennyi
Változtass a felfogásodon, ne irigyeld és ne nézd le azért őket, mert nem tökéletesek. Nincs tökéletes ember. Van akinek például te vagy nyomi. Hiába nézel ki jól, nekem azok alapján amiket írtál, nagyon nem jönnél be.
"na szerintem ezek nem érdemlik meg"
Igazad van, a szerelem és a boldogság csak a hibátlan és gyönyörű embereké lehet. Aki nem tökéletes, az szenvedjen élete végéig egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!