Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 anonim válasza:
Nem rossz sztem, bár elég béndzsa kép. Jó lenne egy jobb minőségű, hogy állást tudjak foglalalni :)
12/26 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam normálisak e mert nekem nem teccenek nem azért irtam ide hogy állást szerezzek meg hasonlók az üzikre se irok vixa semit
2013. júl. 26. 13:56
13/26 anonim válasza:
Az állás foglalás nem ugyanaz az állás ajánlattal :)
eszembe se volt felajánlani semmit, csak véleményalkotáshoz elég szerencsétlen egy kép. De a ciciddel semmi baj nincs ;)
14/26 A kérdező kommentje:
csak próbáltam minimálisra lecsökkenteni mert tényleg nem az volt a célom,hogy huu most felrakok egy képet amin minden látszik és sztár leszek v nem tom :D
2013. júl. 26. 14:15
15/26 A kérdező kommentje:
csak próbáltam minimálisra lecsökkenteni mert tényleg nem az volt a célom,hogy huu most felrakok egy képet amin minden láts
2013. júl. 26. 14:16
16/26 anonim válasza:
csak nezem en hogy valami nem jo a gravitacioval :D
17/26 anonim válasza:
Aki ferakja a cicijét az sztár lesz itt úgy is :D
De miért nem kérdezed meg a barátnőid vagy a pasid? itt nem a valóságot tükrözi az emberek véleménye.
18/26 A kérdező kommentje:
bnőmnek mutassam meg? :D pasim meg nincs és nem mutogatnám nekisem :D
2013. júl. 26. 22:42
19/26 anonim válasza:
Ha lenne pasid nem vetkőznél le előtte? ezt egy kicsit nehéz elhinni....egy idő után csak elérkezne az ideje.
Vagy ez miatt nem ismerkedsz???? ne legyenek gátlásaid, nincs velük semmi baj :)
20/26 A kérdező kommentje:
nem ez miatt,csak nem érzem magamat elég éretthez(kapcs terén),h ilyesmit csinlájak. :)
2013. júl. 26. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!