Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bonyolultak a pasik?
Több srácot is ismerek, akik néha tökkedvesek velem, érdeklődnek felőlem, minden találkozásnál rámmosolyognak, kölcsönadják a pulcsijukat h ne fázzak, stb. Néha viszont levegőnek néznek. Tudják, hogy ott vagyok, de úgy csinálnak, mintha nem is ismernénk egymást. Szóval van olyan időszak, mikor azt veszem le, hogy bejövök neki, és van olyan, mikor azt, hogy nem akar tőlem semmit se. Miért ilyenek?
16/L
Azért ez érdekes szituáció.
A nők elvárják, hogy a férfiak kezdeményezzenek, holott évtizedekkel ezelőttről hallani, hogy a nők harcoltak az egyenjogúságról.
Csajok hajrá! fel a "nadrágot" tessék pasit fogni!
háháhá..mostani pasimat szinte letámadtam még kezdeményeznie se kellett XD
nahh igen
Velem is szokott ilyen történni ,de az azért van mert csak úgy rájön épp a srácra/okra.Ha figyelembe vesszük én is szoktam ilyen lenni a pasikkal szemben ,olyankor bejön az illető ,de másnap valamiért már nem -.-" gondolom ők is így vannak Vele.
Kérdezd meg! Ez még nem jutott eszedbe? Lehet, hogy én vagyok ilyen rámenős de még mindig jobb megkérdezni és megkímélni a felesleges szenvedéstől minthogy találgatod, hogy most mi is a helyzet. Erre való a kommunikáció.
Én úgy jöttem össze egy fiúval, hogy csak úgy semmiből semmibe megcsókoltam, azóta is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!