Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként csak a nagyon határozott, klasszikusan férfias pasikra bukom. Van így más is?
Ahogy olvasom itt a kérdéseket, mintha az ilyesmi már senkit nem izgatna. Tényleg így van?
Én igénylem, hogy a férfi tényleg férfi legyen, jöjjön elém, kísérjen el, pl. ne hagyja hogy éjszaka egyedül mászkáljak, találjon ki randihelyszínt, igenis automatikusan ő fizesse az italt (legközelebb majd megoldom én máshogy, pl. vacsora nálam egy üveg borral, de ha randin vagyunk, szerintem gáz ha egy pasi hagyja a nőt fizetni), vigyen el táncolni, stb. Szóval ilyen régimódi dolgok. És persze ne féljen a randi végén elkapni a derekam és legalábbis megcsókolni.
Ez gáz manapság? Vagy csak én látom rosszul?
Én úgy gondolom gesztusból illik felajánlani a felezést..
Azt hogy ezt elfogadják vagy nem más kérdés.
Első randin mindig én fizettem, de utána elfogadta a visszahívást. A felezést sosem értettem. Nem fogok egy randin Forintra elszámolni a lánnyal. Egy idő után úgyis kiegyenlítődik, ha én tettem volna bele kevesebbet az egyik első randiba.
Barátnőmet 40 múlt, amikor megismertem. Voltak olyan kapcsolatai korábban, ahol egészen jól eljátszották a férfit. De előttem senki nem kísérte haza, nem találtak ki randihelyszíneket...
Ja! Első randin nem biztos, hogy jó ötlet elkapni a lány derekát!
Egyetertek azzal, hogy amiket felsoroltal, nem igazan a "ferfiassag" attributumai, inkabb neveznem ezeket kedves gesztusoknak, amik azt mutatjak, hogy erdekli a no a ferfit, tenyleg komolyan gondolja a randizast, energiat fektet abba, hogy kedveskedjen a nonek es ezaltal jo kepet, pozitiv elso benyomast alakitson ki magarol. Ettol fuggetlenul akar kiderulhet kesobb az is, hogy azert megiscsak egy agressziv allatrol van szo...
Az igazi "ferfiassagot" valoban inkabb az eletszemleletben, a celtudatossagban, a sajat autonom, onallo vilaganak a megleteben kell keresni, ami szerencses esetben, egy igazan jo osszetalalkozas alkalmaval ki tud egeszulni a no sajat autonom, onallo vilagaval es a ketto majd egyseget tud alkotni.
Szoval amiket te emlitettel, inkabb a koritesnek neveznem, ami kiegesziti a lenyeget.
Igen nagyon rosszul látod. csak mert te nő vagy, még nem követlhetsz meg mindent a férfiaktól. nagyon magasak az elvárásaid, miközben te semmit sem teszel le az asztalra.
persze meg fognak hívni, fizetni is fognak, de senki sem akar majd tőled komolyat. udvariasság az ajtó kinyitása a nőnek, a nő előre engedése, a kéz-csók, stb. de nem a saját magunk lehúzása. még ha sikerült úgy viszonylag burkolt formában elő adnod, igazáb csakis kizárólag a pénzre mész, és ilyen hozzá állással csak pénzt fogsz kapni a fiúktól, egy darabig amíg használnak, aztán leváltanak. jobb lenne legalább az első pár alkalommal felezned minimum vele, hogy legalább egy minimális látszatát fent tartsd annak hogy nem a pénzre mész, ha már be akarod húzni a csőbe szerencsétlen pasit... pontozzatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!