Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként csak a nagyon határozott, klasszikusan férfias
pasikra bukom. Van így más is?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasom itt a kérdéseket, mintha az ilyesmi már senkit nem izgatna. Tényleg így van?
Én igénylem, hogy a férfi tényleg férfi legyen, jöjjön elém, kísérjen el, pl. ne hagyja hogy éjszaka egyedül mászkáljak, találjon ki randihelyszínt, igenis automatikusan ő fizesse az italt (legközelebb majd megoldom én máshogy, pl. vacsora nálam egy üveg borral, de ha randin vagyunk, szerintem gáz ha egy pasi hagyja a nőt fizetni), vigyen el táncolni, stb. Szóval ilyen régimódi dolgok. És persze ne féljen a randi végén elkapni a derekam és legalábbis megcsókolni.
Jogos, azt kifelejtettem, hogy a kapcsolat kezdeti szakaszáról beszélek. Utána már ezek nyilván háttérbe szorulnak.
Mindenesetre annak gratulálok, aki ebből azt szűrte le, hogy a pénzre hajtok :)
2013. júl. 26. 09:57
12/26 anonim válasza:
Hátsz kérdező! Fordítva ülöd meg a lovat mint a csávó a reklámban. :) Pont, hogy a randi elején nem szabad engedni, hogy fizessen, és később nem engeded? Azért figyi max az első randin. Most utána meg nem engeded? hogy van ez anyukám? :) nem bántani akarlak csak kérdem.
2013. júl. 26. 10:00
13/26 anonim válasza:
Bár bocs, de ebből mit szűrjek le? "gáz ha egy pasi hagyja a nőt fizetni" Mit gáz? Igen is nekünk pasiknak látnunk kell hogy kivel jövünk össze, mi is ugyan úgy leteszteljük a nőket, mint ti a pasikat. De lényegtelen, máskor fogalmazd meg jobban és nem fogok ilyen leszűrni belőle.
2013. júl. 26. 10:01
14/26 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak, de külső alapján nagy a szűrés, aki erre képes, az nem kell.
2013. júl. 26. 10:02
15/26 anonim válasza:
10-es: az, hogy valaki milyen férfi lesz nem a bulikban dől el, meg hogy milyen csajokat lát. Ez a saját nemi identitásának a kialakulása, nem az hogy hogy viszonyul a másik nemhez. Továbbra is azt gondolom, hogy a fiúknak sok jó példaképük nincs. Sok macsó példakép van, amit a férfiassággal azonosítanak, pedig más nem is állhatna távolabb tőle. Az, hogy kitalálja a ranndihelyszínt azt jelnti, hogy képes ötletekkel előállni, vanfantáziája. A fizetést döntse el mindenki maga , én spec. az 50-50% híve vagyok, DE ha MEGHÍVOK vkit, akkor azt én állom. Ha meghívnak, akkor elvárom, hogy fizessenek. A férfiasság hiányát a fiúk is érzik, ezért megy annyira a Pua. Meg akarják tanulni, hogy kell férfinak lenni, csak mivel fiúk nem tudják, hogy a puák macsóságot tanítanak, nem férfiasságot.
2013. júl. 26. 10:03
16/26 anonim válasza:
Nekem csak annyi bajom van,hogy elvárod a hogy a pasi fizessen a randin.Nincs felezés stb....Az korrekt,hogy te otthon meghívod.
Viszont mi van ha a randikra elmegy egy csomó pénz,és te azt mondd bocsi mégse........
Az első randin szerintem is mi pasik fizessünk.
De szerintem utána a nőnek magától kéne mondania a felezést.Azt vagy elfogadjuk vagy nem.
De ez az elvárás dolog szerintem undorító
2013. júl. 26. 10:03
17/26 anonim válasza:
így értettem én is én a bandázásra gondolok, biztos nem a jótanulót fogják utánaozni a legtöbb, mert nem ez jön be amikor tombolnak a hormonok a csajoknál is. így értettem.
2013. júl. 26. 10:05
18/26 anonim válasza:
#16 Nem vagy semmi, neked se sok nőd lesz az éltben, mint egy rossz zsidó komolyan mondom :DDD
Ilyen dumát se hallottam még, csak gyerekek szájából :DDDD
2013. júl. 26. 10:09
19/26 A kérdező kommentje:
A felezést természetesen felajánlom, de jaj annak, aki elfogadja, miután randira hívott. Utána visszahívom, annak meg én állom a költségeit. De amikor mindketten kotorásznak a pénztárcában, az nem vet jó fényt a férfira szerintem.
2013. júl. 26. 10:11
20/26 anonim válasza:
18 na de most komolyan.Mi volt rossz ami miatt ilyet írsz?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!