Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként csak a nagyon határozott, klasszikusan férfias
pasikra bukom. Van így más is?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasom itt a kérdéseket, mintha az ilyesmi már senkit nem izgatna. Tényleg így van?
Én igénylem, hogy a férfi tényleg férfi legyen, jöjjön elém, kísérjen el, pl. ne hagyja hogy éjszaka egyedül mászkáljak, találjon ki randihelyszínt, igenis automatikusan ő fizesse az italt (legközelebb majd megoldom én máshogy, pl. vacsora nálam egy üveg borral, de ha randin vagyunk, szerintem gáz ha egy pasi hagyja a nőt fizetni), vigyen el táncolni, stb. Szóval ilyen régimódi dolgok. És persze ne féljen a randi végén elkapni a derekam és legalábbis megcsókolni.
Nem gáz,de jobb ha tőlem tudod, hogy a férfi nem ettől férfi. Ajánlom sok nőnek a youtubon CSernus imre A férfi című hangoskönyvét. Tanuljatok lányok, mert ötven évesen már késő észrevennetek magatokat.
2013. júl. 26. 09:46
2/26 ASOT válasza:
És te mint nő ezért mit nyújtasz cserébe?
2013. júl. 26. 09:49
3/26 anonim válasza:
Szerintem a Férfi ott kezdődik,hogy az illető kiáll mellettem és értem minden helyzetben,olyan magabiztosan viselkedik,hogy az belőlem tiszteletet vált ki iránta,van hobbyja és életcélja,tisztel és fontos vagyok számára.Az általad felsoroltak már csak járulékos dolgok.
2013. júl. 26. 09:50
4/26 anonim válasza:
Vagy hogy látod ezt kérdező? Mert az, hogy valaki magabiztos, elvisz ide, oda, ez egy magabiztos gesztus, de lehet, csak szimplán ő is vágyik rá, és lehet akkor is férfi, ha engedi, hogy néha a nő fizessen. Amit inkább leírsz az egy nő kitartása ami a folytonos fizetést illeti. Tényleg erre vágysz? Nem arra célzok, hogy qurva lennél ezálltal, csak gondold át.
2013. júl. 26. 09:50
5/26 anonim válasza:
Ez inkább papucs mint férfi, már bocs. Az rendben van hogy találjon ki randi helyeket, bár én inkább nevezném találkának. A csók teljesen egyértelmű. De az hogy rámászol a pasi pénzére, az inkább..... De rengeteg ilyen pasi van, aki alapból fizeti, csak ne legyél olyan hogy nyíltan közlöd vele, csak akkor mész el vele ha fizet mindent.
2013. júl. 26. 09:51
6/26 anonim válasza:
Haha második, nagyon jó kérdés :D
Egyébként nem olyan nagy kérések ezek. Kivéve azt a csókot nem minden szituációban élvezné egy "nő". Már amennyire azt a korosztályt akire én hajtok lehet nőnek nevezni... Sokkal bizonytalanabb igényeket tekintve az átlag, mint te. Te legalább tudod mit akarsz, az mindig előny, bármi is legyen a dolog.
19/F
2013. júl. 26. 09:52
7/26 anonim válasza:
Cserébe kap személyemben egy gondoskodó,odaadó,karakán csajt,aki tiszta szívéből szereti.
8/26 anonim válasza:
Sokszor a barátnők hallgatnak egymásra, mintha az a csaj aki már volt négy palival valami istenes tapasztalatot szerzett volna,és lemásolja, mert hát biztos Juliska jobban tudja, meg aztán tetszik is, hogy engedi ha a csávó fizessen, és hát végül is ez nem is olyan rossz nem?
9/26 anonim válasza:
Hujuj, megsérted a FIÚK lelki világát! Te mit nyújtasz? Te, te, te?? Te nő vagy, neked ne legyen elvárásod!! Örülj, hogy szóba állok veled!!! Hát igen, ezért van ennyi zingli nöh. Az is igaz, hogy a féééérfiaknak nagyon nincs kitől megtanulniuk. A középkorosztály tele van alkesz hólyagokkal, róluk nem lehet példát venni.
2013. júl. 26. 09:53
10/26 anonim válasza:
Kilences. De tudod miért? mert fiatal korban a buliban azt látják, hogy a nőknek bejön ez a szabados élet, utána meg már nem csak a bulikban isznak hanem amúgy is. Valahol ez a másiknak való megfelelés, mármint a másik nemnek, mert akkor vagy partyarc, stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!