Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagykanizsán hova lehetne menni radizni?
Szerintem, ha nincs rossz idő, akkor a Csónakázó tónál lehet sétálni. Az elég jó szerintem. Ha be akartok ülni valahova, akkor ajánlanám a Cheers Café-t, (régi nevén Süni, rendőrséggel szembeni buszmegből juthattok be oda, de csak délután van nyugis hely).
A Dong étterem (Ady út, kínai) elég kellemes hely, este sincsenek sokan, viszont valamelyik szombaton van ilyen annyit ehetsz amennyit akarsz akció. De semmiképpen se egyetek! Ismerem a szakácsot, és nem viszi túlzásba sem a higiéniát, sem a főzést!
A Jágó is elég hangulatos hely, oda is érdemes benézni.
Mást igy nagyon nem tudok, én a randijaimat általában sétával töltöttem, esetleg ezen helyek valamelyikében. Ha kilóméterhiányotok van, akkor a csótó irányából el lehet sétafikálni egészen be a keletiig, van egy kis kertvárosi rész-féleség, ahol este igen szép fényeket lehet bámulni messziről :) Kreativitás :)
Egy 19 éves kanizsai srác :)
jhaa de ilyen hidegebb időben már elég fura kint járkálni....lehet hideg is lesz.... :) kibuszozni csotóhoz ??:) az se meghitt :D:
kár h nincs egy árkádunk vagy jobb plázánk, de köszi az ötletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!