Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak Nagykanizsán 20-24 év körüli egyedülálló lányok? Ha igen, hol lehet őket megtalálni?
Vannak, kimész az erdőban és becserkészel néhányat, de vigyázz mert nagyon gyorsak, egy pillanat alatt eltünnek ha észrevesznek, úgyhogy csak óvatosan.
De ha veszel egy SZVD–63-as mesterlövész puskát azzal egész szépen el lehet őket kapni. Hajrá
Nagyon elbújtak....
csak 20 év alatt és 24 fölött vannak.
Hm, friss kutatásaim szerint Nagykanizsa az egyetlen város Magyarországon, sőt Közép-Európában, ahol bizonyítottan nincs egyetlen egyedülálló nő sem, a 20 és 24 év közötti korosztályban.
amúgy meg milyen ostoba kérdés ez??? naná, h van. de mit vársz? hogy itt tapsikol majd fél100 kanizsai lány, hogy de igen, én az vagyok! én is az vagyok! akik talán valójában unatkozó, pesti, középiskolás srácok...
hol lehet őket megtalálni?? :D xD
Cola,Koborló,KisGösszer stb xDD
jha és itt lesznek nem sokáá a szalagavatós bulik nem kihagyni ;D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!