Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar másokat, ha valaki éjjel-nappal budapestet néz?
tudom, hogy színvonaltalan, béna műsor, (attól még nézek ismeretterjesztőket is), csak érettségi közbe nekiálltam nézni, mert a sok tanulás közben jól esett kicsit nem arra gondolni (pusztítani az agysejtjeim:D). mostanában is bele szoktam nézni, mivel egy barátnőmmel meg szoktuk beszélni mi van benne (akár közben is) és röhögünk rajtuk... ennek ellenére nem fogok lefeküdni a barátnőm apjával, nem megyek el call girlnek, sőt a barátnőm meg én is egyetemre megyünk (persze ez nem tükrözi az értelmi szintet, de azért szerintem hülyék sem vagyunk...)
szóval ha nézek valamit, az nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele. de itt mindenki annyira szid mindenkit aki nézi, hogy az valami hihetetlen, mintha az nem az én dolgom lenne...
18L
soha nem írtam, hogy yolo, én nem a a fajta ember vagyok :)
nyilván nem kell senkinek semmit viccesnek találnia, én megértem ha valakinek nem tetszik. de ha valaki ennyire meg tud ítélni ennyiből egy embert, az számomra nagyon furcsa :)
Elárulok valamit, én is elkezdtem nézni és suliban mindig olyan jokat nevettünk azon hogy mik történtek benne. Meg hogy öszinte legyek én szeretek szitkozodni pl Lalin meg Ritán :D ettöl nem hiszem hogy rossz ember lennék. Én azt birom mikor fbon az éjjel nappal bp szereplöi tesznek fel képet, és beirják alá hogy de utálunk téged, sz*r a müsor stb( de azért minden nap nézi..:DD)
19L
Már megválaszoltad a kérdésed alatt.
Egy-két jelenetet rész talán, ha láttam annyi elég. Kapcsolgatás közben szoktam néha látni ezt a valamit.
Nem sok mindenre ösztönzi az embert én inkább az üres fekete képrenyőt bámulnám. :) Ha nem lenne más müsor ez idő alatt. :) Nem is értem, hogy nem bukott meg a műsör már az elején. Nem ez a valódi élet. :) unszimpatikus emberek sokásága a műsorban. fújjj
Itt páran elég jól megragadták a lényeget.
Annyit szeretnék még hozzáfűzni, nem ettől lesz valakinek jó humorérzéke, hogy ezen nevet. A humor és intelligencia bizony, hogy összekapcsolódnak! Ehhez a műsorhoz pedig sok minden kell, de intelligencia pont nem.
Nem is az idegesít, hogy sokan nézik, hanem hogy mindenhol erről van szó, a való életben is meg a facebookon is és itt is naponta kérdeznek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!