Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar másokat, ha valaki éjjel-nappal budapestet néz?
tudom, hogy színvonaltalan, béna műsor, (attól még nézek ismeretterjesztőket is), csak érettségi közbe nekiálltam nézni, mert a sok tanulás közben jól esett kicsit nem arra gondolni (pusztítani az agysejtjeim:D). mostanában is bele szoktam nézni, mivel egy barátnőmmel meg szoktuk beszélni mi van benne (akár közben is) és röhögünk rajtuk... ennek ellenére nem fogok lefeküdni a barátnőm apjával, nem megyek el call girlnek, sőt a barátnőm meg én is egyetemre megyünk (persze ez nem tükrözi az értelmi szintet, de azért szerintem hülyék sem vagyunk...)
szóval ha nézek valamit, az nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele. de itt mindenki annyira szid mindenkit aki nézi, hogy az valami hihetetlen, mintha az nem az én dolgom lenne...
18L
Mert divat utálni.
Az a kedvencem,amikor valaki leírja,hogy gyűlöli és még egy percet sem látott belőle.
"akkor inkább vagyok unintelligens, mint aki minden dolog elé akkora elvárásokat állít, hogy nem tudja élvezni az életet:P"
Ide ne írd, hogy YOLO, mert elsírom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!