Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, bejön nektek Zsófi anyja az Éjjel-nappal Budapestből?
Figyelt kérdés
Aki nem ismeri a sorozatot, az vegye tárgytalannak a kérdést. Nem hiányoznak a kérdések, hogy "az meg mi?".
Minősíteni sem kell a műsort, hisz nem abból a célból lett feltéve. :D
2013. júl. 22. 00:03
1/13 anonim válasza:
Mi az a fos?
tessék összevontam neked :))
3/13 anonim válasza:
NEM!
Olyan rideg az a nő, hogy elmehetne smasszernak!
5/13 anonim válasza:
bocsi elírtam, aszittem zsófiról van szó :D
Na az anyját bottal sem piszkálnám :D
7/13 anonim válasza:
Nem abból a célból, hanem reklámból?? Nekem még mindig gyanus, hogy feleennyi kérdés nem szokott lenni a realitykkel kapcsolatban, még felkapottabb sorozatoknál sem...
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor gyanús. Így jártál!
És nem, nem reklámból, hanem abban szerepel az a nő, így nem írhattam barátokköztöt vagy más sz*rt. -.-
2013. júl. 22. 00:17
9/13 anonim válasza:
Én fektetném simán, de Zsófi se maradna ki. :P
10/13 anonim válasza:
elég jól karban van tartva,uh megdugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!