Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit tennétek, ha a randipartneretek 4 nappal később jelentkezne?

Figyelt kérdés
addig semmilyen formában nem keresett titeket. pedig lett volna rá lehetősége.
2013. júl. 14. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
mért mennyi idő a keresési határérték?
2013. júl. 14. 19:18
 2/10 Amélia:) ***** válasza:
engem eléggé zavarna :D:D
2013. júl. 14. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:
ha valaki érdekel, már másnap keres...
2013. júl. 14. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:

én már másnap keresném

ha tetszik akkor minek várjak 4 napot?

2013. júl. 14. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért? Ha válaszol, már rossz :D
2013. júl. 14. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Vegasban ébredt és gyalog jött ki a sivatagból?
2013. júl. 14. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Addigra már mással randiznék.
2013. júl. 14. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Venném a lapot és továbbállnék.
2013. júl. 14. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez velem megtörtént.

Eleinte nem is tetszett a srác úgy igazán, amikor randiztunk, megkedveltem. Majd három napot várt és utána keresett. Telefonon, neten is elért volna. Na annyi idô elég volt, hogy a kezdô helyzetbe visszaessek és ne érdekeljen egyáltalán.

Utána adtam neki még egy esélyt (pedig már inkább idegesítônek tartottam, de oké menjünk) és nem jött el a találkára. Állítása szerint lekéste a buszt. De nem hívott fel meg semmi. Csak álltam és vártam rá 1 órát. Ezek után minden esélye porba hullott.

És még keres a neten és találkozni akar. Nem érti a célzásokat, hogy hagyjon már békén. Újjonan

2013. júl. 15. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Elôzô válaszoló vagyok. Véletlen elküldtem. Itt folytatnám.:)

Még szivecskéket is küldözget meg a haverjai elôtt akar velem beszélni (kamera). De ha ez nem elég, még küldi a képeket is magáról, hogy ô hú de helyes, meg milyen jó teste van (pedig nem is jön be külsôre, egyáltalán.. és nem tetszik a teste sem). De azért jönnek az ide-oda utazok, ennyi meg annyi pénzem van, milyen jó pasi is vagyok én válaszok. Lehet hogy másnak tetszene, de nekem nem. Nagyon nem.

16/L

2013. júl. 15. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!