Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy exem van, de bonyolult történet. Már év elején is ismerkedtünk, találkozgattunk, de végül lekoptatott, mert csak barátságot érzett. Én viszont nagyon megszerettem és nem tudtam beletörődni. Mivel megbeszéltük, hogy barátok maradunk, sokszor beszéltünk utána is, szinte minden nap. Nekem mondjuk ez elég rossz volt, mert nem tudtam felejteni. Így eltűntem kb. 2 hétre, addig egyáltalán nem beszéltünk. Ez a 2 hét elég volt arra, hogy már utána is csak ritkábban beszélgettünk, és akkor már nem volt rossz érzés. Aztán tavasszal megint egyre többször dumáltunk, egyre bensőségesebb témákról is, én éreztem, hogy kezdek megint nagyon közel kerülni hozzá, de próbáltam visszafogni magam, hiszen csak barátok voltunk. Aztán több lett a barátságból, és összejöttünk, de elég hamar kiderült, hogy átvert, meg nem mondott el nekem olyan dolgokat, amik mondjuk a kapcsolatunkat is nagy mértékben befolyásolták volna. Én ezt nem tudtam elnézni neki, és mivel ő csak szórakozott velem nem volt kérdés, hogyan tovább. Eléggé összevesztünk, én mindvégig kulturált maradtam, de ez volt az első igazán nagy csalódásom és megmondtam a véleményemet a srácnak, ami nem igazán tetszett neki. Sokáig nagyon mélyponton voltam, de már jól vagyok. Összeszedtem magam, lezártam a dolgot és boldogabb vagyok, mint idén bármikor is voltam. Ja, és 2 hónapja egyáltalán nem beszéltem az exemmel, nem is hiányzik. Ha megint jelentkezne, elküldeném, velem többször nem fog játszadozni az biztos.
Egyébként sok mindentől függ, hogy jóban maradnak-e az exek. Sokat számít, hogy mennyi ideig voltak együtt, milyen volt a kapcsolatuk, miért és hogyan lett vége stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!