Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alakomról? Tényleg csúnya és aránytalanul nagy a fenekem? Soha nem volt még barátom mert félek attól ha egy pasi meglátna így undort kapna vagy nem tudom!
Kipukkadt Sárkány Respect!
Végre valaki akit nem nemiszerve irányít!
Én csak az ilyen válaszokon mosolyogni tudok!:)
Azért gondolod hogy roma vagyok mert ideges vagyok állításod szerint és "ahogyan írok" (y)
Pacsit neked:)
Ennyire buta emberrel mint te nem nagyon találkoztam még!
Mindennek eljön egyszer az ideje!
De megkérlek megint arra hogy NE ÍRJ!!
Látod, most végre találkozhattál olyan "buta" emberrel, mint én :) Ez is valami... a mai napod fénypontja :D
De persze ez szomorú, ha hozzám hasonló "buta" emberrel még nem beszéltél eddig. Nem is lep meg a szegényes stílusod ezek után, tudva, hogy milyen emberek vesznek körül.
Hagyd már a fenébe, mit írogatsz neki vissza? :D el se olvasd amit ír.
A képekhez: van cicid, van popsid, nem vagy plötyi, jó vagy! No para. Örülj neki hogy nem gebe vagy. :) Bár kinek a pap, kinek a paplan.
N 24
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!