Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alakomról? Tényleg csúnya és aránytalanul nagy a fenekem? Soha nem volt még barátom mert félek attól ha egy pasi meglátna így undort kapna vagy nem tudom!
Ha normálisan elolvasnád a válaszomat akkor látnád hogy azt írtam hogy én meghallgatom a kritikákat is ugyanúgy mint a bókokat,csak nem szeretem ha ilyen stílusban kapom azt meg!
Mondta itt bárki is hogy vékony vagyok vagy annak érzem magam?!..
Kérlek ne legyetek már ennyire buták és ostobák!!
Adják alám a lovat meg stb..
Egy egyszerű kérdés semmi több!
mi a baj a szinnel? mi van?
amúgy meg nem minden nő csontika.. nem tudom milyen kisfiúk irkálhattak ilyet:D
Most meg a színemmel van probléma..:)
És mégis mi baj van vele?
Sötét a kép ezért sötétebbnek látszik a bőrszínem!
Logikus nemde..?!
"és a sok kiéhezett válaszoló meg adja alá a lovat.
és érdekes, az én válaszom is le lett pontozva."
Még szép, hogy le. Mégis ki a ...... vagy te, hogy mindenkinél jobban tudd, hogy kinek tetszik vagy sem?
No para. Készen vagy, s nincs veled semmi gond, de több felesleget ne szedj fel. De leadnod se kellene!
36F
ma 18:04
enyémet is lepontozták de nem igazán érdekel.
Nekem nem tud szimpatikus lenni egy olyan lány aki úgy áll hozzá magához is és a pasikhoz is ahogy a kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!