Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a pasiknak a ri. Cok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt most olyan csajokra, akik kiteszik mindenüket, utcán, suliba, buliba, akik így fotozzák magukat, aztán ezt teszik netre, akik tipikusan ilyen modellek (most nem playboy, fhm-re gondolok) hanem a neten sok ilyen kép van, ahol a csaj vágja a fejeket, közbe félrehúzza a felsőjét, kivan a melle stb. Miért nem jók az átlagos csajok, akik csinosak de nem mutogatják a mellüket, se élőben, se neten...
Nem feltétlenül számít mindkettő minden nőnek. Van akinek csak a külső, van akinek csak az anyagiak, van akinek mindkettő. Egyedül olyan nincs, akinek a belső is számítana.
2013. júl. 25. 17:12
22/26 anonim válasza:
"...kicsit szánalmasnak tartom az ilyet, mert nekem az jön le az ilyen pasikrol h lúzerek és nekik csak ennyi jut..."
Ez így van. Még 15 évesen ez érthető, de később tényleg szánalmas.
A r.bancokra a kuraf.k hajtanak, úgyhogy a normális lányok elől nem veszik el a pasikat ezek a libák. A normális pasik ha meg is nézik az ilyen nőket, nem állnak le velük még egy dugá.s erejéig sem. Te ne változz meg, olyan kevés manapság az ilyen lány.
2013. júl. 25. 17:14
23/26 anonim válasza:
A r*b*ncok általában jól néznek ki (habár ez relatív). Kiteszik amilyük van és általában van is mit. A férfiakban a tesztoszteron sokkalta nagyobb mértékben van jelen mint a nőkben, ezt gondolom elfogadod, a természet így alkotta meg. Node emiatt a nagy mennyiségű tesztoszteron miatt sokkal nagyobb vágyat éreznek a férfiak a szexre is. A szép nőies és értelmes nők (amiből kevés van) vagy foglaltak, vagy baromi nehéz megszerezni őket, gyakran kitartó "udvarlás" után sem jön össze a dolog, mert a kedves csinos lány inkább lelép valaki mással. Na mármost a bennünk lévő tesztoszteron egyre csak üvölti, hogy "szerezz egy nőt, szerezz egy nőt", ha azzal nem jön össze akit kinéztünk és belebolondultunk mielőtt kidobott, akkor ahhoz fordulunk aki jól néz ki és könnyebben kapható. Lehet butácska, de nem szívat hetekig/hónapokig, hanem hamar "nyélbe lehet vele ütni az akciót". Természetesen ez nem jelenti azt, hogy csak ők jönnek be és nem is feltétlen ilyen valakivel akarjuk összekötni az életünket. Tudod a férfiaknak nagyon széles az a skála amiben még jó nőnek tartanak valakit.
2013. júl. 25. 17:29
24/26 A kérdező kommentje:
én úgy gondolnám h egy ilyen djbabyla-hoz vagykihez hasonló csajt nehezebb megszerezni, mint egy egy normális csajt... nem áll szándékomban megváltozni, mert tényleg rosszul vagyok az olyan csajoktól, de rohadt zavaró, h emiatt lúzernek érzem magam... (lehet jobb lenne ribinek lenni és akkor jobban bejönnék a pasiknak :D)
2013. júl. 25. 19:00
25/26 anonim válasza:
Én nem tudom ki az a djbabyla és azt hiszem jobb is ha ez így marad. Túl sokféle ember van amúgy nem lehet ezt így általánosan ráhúzni mindenkire. Maradj olyan amilyen vagy, amúgy is van barátod akkor meg elég ha neki tetszel. :)
2013. júl. 25. 19:05
26/26 anonim válasza:
Mert a "normális csajok" ilyen rosszindulatúak, féltékenykednek arra aki szebb meg népszerűbb náluk, nem képesek elfogadni a saját hibáikat és ezt másokra vetítik ki, ahelyett hogy felszabadultak lennének, demagógságból úgy viselkednek hogy nem érzik jól magukat és mindenekfelett mindenkinél jobbnak gondolják magukat.
És is voltam ilyen. Hála a jó égnek megváltoztam. Nem vagyok most sem olyan amilyen viselkedéssel szégyellném magam, de boldogabb vagyok így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!