Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a pasiknak a ri. Cok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt most olyan csajokra, akik kiteszik mindenüket, utcán, suliba, buliba, akik így fotozzák magukat, aztán ezt teszik netre, akik tipikusan ilyen modellek (most nem playboy, fhm-re gondolok) hanem a neten sok ilyen kép van, ahol a csaj vágja a fejeket, közbe félrehúzza a felsőjét, kivan a melle stb. Miért nem jók az átlagos csajok, akik csinosak de nem mutogatják a mellüket, se élőben, se neten...2013. júl. 25. 16:14
1/26 anonim válasza:
Mert ők könnyebben kaphatóak egy d.gásra, és ugye a legtöbb agyatlan barom csak arra hajt.
3/26 A kérdező kommentje:
értem... de mi van a normális csajokkal? (igazábol én itt arra gondoltam most, h képeken nézik a pasik a csajokat csorgatják a nyálukat, álmodoznak, nem értem... miért nem lehet normális csajokat lesegetni? normálisakkal foglalkozni?) értem én azt is h egy ilyen csaj vonzó és beindul a pasi fantáziája, de egy szerényebb csaj is tud vad lenni - én így gondolom - attól, h nem teszi ki mindenét és nem pakolja a netre a mellét..
2013. júl. 25. 16:17
4/26 anonim válasza:
Én dislikeolom az ilyen mutogatósakat, és sztem nem csak én vagyok így.
Neked miért azok a pasik jönnek be akiknek bejönnek a ri.Cok?
5/26 anonim válasza:
Mert őket könnyebbnek vélik ágyba vinni, látják, mit fognak kapni, bevállalósnak vélik őket, ha már a mindennapokban is megengedik maguknak, hogy mindent lásson a pasi.... Az ágyban amúgy is legyen ribi egy nő... Az az izgató. Ettől még nem fognak beléjük szeretni :P
6/26 anonim válasza:
* és emellett miért foglalkozzanak a "norálisak"kal, ha nekik csak a szex kell? Te meg örülj neki, hogy az ilyen pasik nem rád hajtanak, nem? Hiszen úgy sincs valami kifinomult értékrendjük.
7/26 A kérdező kommentje:
most nem erről van szó... amikor megtetszett a pasim mit tudtam én h neki milyen csajok jönnek be... az a lényeg hogy zavar h ilyenek vannak a telojába és amig nem jártunk ilyeneket tett ki háttérnek... kicsit szánalmasnak tartom az ilyet, mert nekem az jön le az ilyen pasikrol h lúzerek és nekik csak ennyi jut... :-/ na de nem is értem a pasikat, a pasimat sem, h miért van velem, ha én k..vára nem vok se szilikonos, se rib... szal pont nem olyan vagyok mint azok a nők :D
2013. júl. 25. 16:21
8/26 menta34 válasza:
A következő kérdés az lesz, hogy miért nem nagykabátos/síoverálos csajokra verik?:D
9/26 A kérdező kommentje:
hahaha
2013. júl. 25. 16:22
10/26 anonim válasza:
A lányok nagy része csak szexre jó, az a kevés normális meg már mind foglalt. Akkor pedig már inkább arra hajtunk, akit könnyebb megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!