Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a pasiknak a ri. Cok?
Azért van veled kapcsolatban, mert te megbízható, kapcsolatra való nő vagy, azok meg csak d*gásra. És azért van a telójában, mert tetszik neki. Nyilván. Viszont nem akarja, hogy a barátnője is így nézzen ki, mert akkor minden pasi rá csorgatná a nyálát.
Hát, lehet csak azért van veled, mert te megbízhatónak tűnsz. Meg persze biztos jó kis személyiséged van, vonzó vagy, de a ribiség izgató. :P
Nem mindenki ilyen én kifejezetten undorodok az ilyen fogyatékos bandától a képeiken annyi van hogy "Nézd van csöcsöm szexi vagyok"
látszik nagyjából a szerelmi életük is ilyen felszínes lehet
Én olyan lányt keresek akivel intelligens beszélgetést lehet folytatni és a képein nem az van hogy làtszik már 500an átmentek rajta
Mert ezeket általában megkapni is könnyű.Engem nem vonz, sőt, eléggé irritálnak.
De a többség akar belőlük egy "szeletet".
Miért jönnek be a csajoknak a divatmajom pávák?
Miért a rossz fiúk kellenek a csajoknak? :D
"de ne vegyél már a gyökerekkel egy kalap alá akiknek csak a külső számít meg a kocsi..."
Olyan lány nincs, akinek más számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!