Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ducibb srácon milyen stílus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krissz1997 kérdése:

Ducibb srácon milyen stílus jön be?

Figyelt kérdés
Lányok!ducibb 188/95 srácon milyen stílus jön be?gondolkoztam hogy SWAG legyek-e mert azjön be most a csajoknak...most ez a normális egyszerű polók,semmi fullcap vagy supra hasonló cipő,nem felhajtott kantáros farmer nadrág stb. stílust képviselem de minden csajtól kapom a kosarat...van egy baráti társaság és ott próbáltam elhívni egy csajt moziba erre kiakadt hogy mot képzelek hogy majd ő ilyen dagadt csoró(egyeltalán nem vagyok az) sráccal fog randizni meg hasonlók...vegyek én is fullcapet meg pull and beares pólókat?legyek ymcmb-s raj?nem tudom:S(fogyni nem tudok,ha koplalok ha rendes étrendem van se semmi) lányok!mit csináljak?$"

2013. júl. 25. 01:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy a rajtad lévő cuccok összértéke sose csökkenjen 200 ezer HUF alá. Ebbe számold bele a kiegészítőket meg minden csiricsáré szirszart. Így már egy csajt se fog érdekelni a tömeged vagy a ruha stílusa :D
2013. júl. 25. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen mások mit gondolnak. Legyen önbizalmad és add önmagad. Hidd el hogy ezzel érsz el a legtöbbet. 15/l
2013. júl. 25. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Én sportolok van stílusom, és nem vagyok duci. Szerintem sportolj és legyen jó a külsőd. Lányoknak az nagyon fontos.
2013. júl. 25. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Legyél ízléses, és olyan, amiben jól érzed magad- de semmilyen stílus nem helyettesíti a jó fizikumot. Ne a csajokért fogyj le, hanem magadért! Én végigjártam ezt az utat, hidd el, megéri.
2013. júl. 28. 02:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Legyél metálos, azok közt sok óriás van. És melléktermékként még rendes zenét is fogsz hallgatni. Tiszta nyereség, nem?
2013. júl. 28. 03:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Aki kikosaraz,mert esetleg csóró vagy,amiatt ne bánkódj,mert az a lány olyan is.Neki nem azért kellenél,amilyen te vagy,hanem azért mert felszínes.Kapcsolat és kapcsolat közt is van különbség.Igazi kapcsolatot nehéz kialakítani,felületes szarra viszont bárki képes.Az utóbbihoz külső és mindenféle jelentéktelen szarság kell.Az előbbihez az kell,hogy olyan legyen a személyiséged,ami magával ragadja a lányt.Felejtsd el ezt a "jaj kövér vagyok" dolgot.Van egy ismerősöm,aki akkora,mint te.Elég termetes gyerek és rengeteg barátnője volt már.Fel a fejjel!
2013. júl. 28. 03:15
 17/19 anonim ***** válasza:
A nő aki ezt mondta neked egy ri.banc,akinek a véleménye nem lehet mérvadó!!
2013. júl. 28. 03:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Legyél elegáns a mindennapokban is. :)
2013. júl. 28. 11:51
 19/19 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, kivéve ha nem 11-15 éves lányok jönnek be mert akkor SWAG-nek kell lenned, 16 éves kortól jobban megfogja őket a stílus, ezért legyél elegáns.Ing, v-nyak, de nem a a köldökig kivágott, csak az igényes v-nyak,elegánsabb cipő stb.Ilyen swages gyerekből lehet találni egy csomót, viszont ha van egy elegánsabb, letisztult öltözködésed, plusz emellé jó arc vagy, nyert ügyed lesz.
2013. aug. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!