Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől gusztustalan, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől gusztustalan, ha két férfi csókolózik?

Figyelt kérdés

az ilyenre mindig azt mondják, hogy gusztustalan. de akkor ha férfi nővel csókolózik akkor is gusztustalan, nem?

ennyi erővel..

2009. okt. 22. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
56%
Pedig szerintem pont az benne az izgató, hogy van benne érzelem, nekem legalábbis az tetszik.
2009. nov. 1. 00:39
 62/63 anonim ***** válasza:
Undorító, mert az! Két szőrös arc érintkezik. Két férfi! Ááá én rosszul vagyok ettől! Plázacica barátnőm szólt be egyszer a mammutban b.ziknak, hogy talán nem kéne itt smárolni. Mindenki undorítónak találta őket. Erről ennyit. Bújjanak meg a szobájukban, ott nem zavar.
2009. nov. 1. 01:03
 63/63 anonim válasza:

Az mitől szebb, ha két nő nyalja-falja egymást??

Nekem az gusztustalan!

2009. nov. 1. 08:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!