Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől gusztustalan, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől gusztustalan, ha két férfi csókolózik?

Figyelt kérdés

az ilyenre mindig azt mondják, hogy gusztustalan. de akkor ha férfi nővel csókolózik akkor is gusztustalan, nem?

ennyi erővel..

2009. okt. 22. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
35%
életelenes k*csögök én szeretema b*zikat aa dunába lőni :D
2009. okt. 31. 23:10
 42/63 anonim ***** válasza:
37%
azért gusztustalan, mert két férfi ne smároljon, hanem verekedjen vagy igyon együtt pár sört, mert ez az istenverte természet rendje...
2009. okt. 31. 23:17
 43/63 anonim ***** válasza:
77%
22:45 vagyok, és nem vagyok homokos, már bocsi, de nekem már volt csajom is és le is feküdtem vele. egyszerüen csak nyitottabb vagyok, ennyi. és ettől még nem leszek homokos, egyszerűen csak nem zárkózom el a fiúktól sem, és igen, élveznék egy forró fiú csókot ennyi:) de nem akarnék ezen kívül semmit, se szopni, se egyéb dolgot másik sráccal. A csók még belefér szerintem, mert az érzéki, de a t9öbbi az nem naon.
2009. okt. 31. 23:23
 44/63 anonim ***** válasza:
62%
Én hetero vagyok,de úgy elszomorít ez a sok dühös ember.Ez a gyűlölet, ami néhány emberből árad.Főleg ezekből az úgy nevezett "skinheadek"-ből,"nagymagyarokból".Bővebben most nem fejteném rólatok ki a véleményemet,de egy kicsit gondolkodjatok el.Nyugodjatok le,és próbáljátok magatokat mások helyébe képzleni.Valószínűleg nem fog menni...tudom.
2009. okt. 31. 23:24
 45/63 anonim válasza:
45%

ekkora egy undoritó kérdést:S

tartson is szobafogságba.

nagyon nem birom a homokosokat. aki meg védi az be*aphatja.

uj agyat a melegeknek!!!!

2009. okt. 31. 23:33
 46/63 anonim válasza:
0%

23:23

menj teis a tudod hova.....:@

2009. okt. 31. 23:34
 47/63 anonim ***** válasza:
9%
23:08 vagyok.Én nem vagyok homofób legalábbis szerintem és mások szerint sem.Nyitott is vagyok de annyira sose tudnék nyitott lenni hogy férfival kezdjek bármilyen -akár érzelmi akár szexuális-kapcsolatot.A barátaimat szeretem de ez kimerül egy kézfogásban,egy baráti ölelésben ha rég nem láttam őket.Igaza van annak aki azt írta a férfiak inkább sörözzenek együtt,ez a természet rendje.Én is így teszek.Még meleg haverommal is sörözök.Mert nem érdekel hogy meleg és nem beszél a barátjáról/élettársa amíg nem kérdezem.De férfiakat tényleg nem akarok kézenfogva látni járkálni.Ja meg unom hogy a "meleg egyenjogúsági küzdelem"eredményeképp rendszeresen melegnek néznek az utcán ha egy haverommal mászkálok és beszélgetünk vagy ha belépünk valahova.
2009. okt. 31. 23:35
 48/63 anonim ***** válasza:
23:23 vagyok, és előttem szólóhoz, én is n"Nagymagyar" vagyok, de mégsem ítélem el azt aki a saját nemét részesíti előnyben. Sőt ahogy írtam engemet még izgat is a fiú-fiú csók:) Szóval szerintem a nemzeti érzelmeket nem kéne egy kalap alá venni a Skinheadekkel. Ugyanis attól hogy szeretem a hazámat, igen is ocsmány dolognak és nemzetgyilkosságnak tartom Trianont, ettől még nem leszek Skinhead, vagy fajgyűlölő, csupán nemzeti érzelmü. És ez még azt sem zárná ki hogy mondjuk homoszexuális legyek (ami nem vagyok, ahogy már fent leírtam), ugyanis ismerek is ilyen homoszexuálisokat.
2009. okt. 31. 23:35
 49/63 anonim ***** válasza:
23:35 vok az előző a 23:24 nek ment:)
2009. okt. 31. 23:36
 50/63 anonim ***** válasza:
Ezt a "nyitottabb"-dumát akkor sem eszem meg
2009. okt. 31. 23:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!