Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől gusztustalan, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől gusztustalan, ha két férfi csókolózik?

Figyelt kérdés

az ilyenre mindig azt mondják, hogy gusztustalan. de akkor ha férfi nővel csókolózik akkor is gusztustalan, nem?

ennyi erővel..

2009. okt. 22. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
83%

Vicces ahogy lepontozzák a válaszokat, amik amúgy 100%-ban igazak. A kérdés így szól: "Mitől gusztustalan, ha két férfi csókolózik?" A válasz: Akik számára undorító, azok számára azért az, mert természetellenes, és ezért ezért ez ösztönösen undort vált ki belőlük.

Ez a válasz a kérdésre, arra hogy "mitől?", hát ettől, és ez nem egy szubjektív vélemény, hanem tény. Attól hogy szerinted nem undorító, attól még ez a válasz a kérdésre 100% igaz.

2009. okt. 22. 16:58
 22/63 anonim ***** válasza:
59%

15:44 lett volna,csak elírtam. :)

A véleményem még mindig az..nő-férfit szeressen,férfi pedig nőt :)

2009. okt. 22. 17:00
 23/63 anonim ***** válasza:
96%

Húúú, hogy is fogalmazzak a gusztustalan szó helyett.

SZEMemnek nem tetsző TERMészetellenes CSELekedet.

Röviden?

Szemtermcsel.

Jah és azok akik nagy meleg ellenes dalokat énekelnek, többnyire látens homoszexuálisok!

2009. okt. 22. 17:23
 24/63 anonim ***** válasza:
65%

Uccsó vagyok!

Ez vonatkozik két lányra is. ( NÁLAM )

2009. okt. 22. 17:30
 25/63 anonim ***** válasza:
42%

"Jah és azok akik nagy meleg ellenes dalokat énekelnek, többnyire látens homoszexuálisok!"

Akik pedig melegpárti dalokat énekelnek, azok többnyire látens heteroszexuálisok. :)

2009. okt. 22. 17:34
 26/63 cynic ***** válasza:
68%
17:23, fogadjunk, hogy valami pszichológustanonc vagy. :) Sajna az állításoddal ez esetben alaposan melléfogtáL.
2009. okt. 22. 17:34
 27/63 anonim ***** válasza:
33%
Tolem csokolozzanak, de ne elottem! :)
2009. okt. 22. 17:45
 28/63 anonim ***** válasza:
18%

Látens homoszexuális.. mond már meg hogy mi az..Köszöntem!:)

Amúgy nem tudom egy emberen eljön a változás és rájön mi "helyes" és mi nem.Elkezdtem először is Újpest foci meccsekre járni,majd válogatottra,rájöttem hogy jó egy csapatért illetve egy Hazáért szurkolni,hogy van hova tartozni,hogy jó Magyarnak lenni és büszke vagyok rá,hogy Magyarnak születtem,tovább akarom adni a "Magyarságom" és azt akarom hogy Magyarnak lenni büszkeség legyen mindenki számára,ne szégyen.Hogy gyereket szülni,egy gyereknek életet adni,megtermékenyíteni,a világ legtermészetesebb dolga(és egyben legszebb is),hogy a saját fajunkat életben tartsuk.Hogy nem az a lényeg hogy trendik legyünk,hanem az hogy boldogok,az hogy gyerekünk legyen,mert (tudom nyálasan hangzik,de..) a szerelem gyümölcse 1 gyerek.Sokat változtat az életünkön,hisz a szívünk egy másik testben is dobogni fog.De ezt egy meleg pár sose érezheti át.Melegek felvonulnak,mutogatják magukat,vonaglanak,miközben mi "normálisak" nem vonulgatunk,nem lázadunk,hogy kirekesztenek(akár nemi hovatartozás,akár bőrszín alapján,stb.) Szóval csak 1 kérdés..Már szégyen,ha nem csókolóztam egy lánnyal se,vagy egy pasi egy pasival se?Már tényleg itt kell tartanunk,hogy lassan az a gáz ha felmerek lépni az ellen ami amúgy vmilyen szinten természetellenes?El kéne ezen gondolkozni szerintem.Amúgy ha valaki más(lelke mélyén is,nem csak divatból) akkor legyen az,DE A 4 FAL KÖZÖTT,ne botránkoztasson meg más embereket.

17/L (már megint az aki lázong :D )

2009. okt. 22. 17:57
 29/63 anonim ***** válasza:
62%
Nah az ilyet Duna elé állítani és golyót a fejébe!Aki csinálja, aki meg nem de ilyenen gondolkodik és szerinte nem undorító annak remélem majd ha egyszer sétál az utcán a gyerekével majd 2meleg ott csókolózik és mivel kicsi nem tudja mi van és majd meg próbálja utánozni remélem te azt majd pont látni fogod...
2009. okt. 22. 19:11
 30/63 anonim ***** válasza:

Látens homokos, aki ellene beszél, de fax szopik.

Nálam ez.

2009. okt. 22. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!