Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján melyik csajt választanátok?
Figyelt kérdés
1. 180cm magas, jó melle van, de nem jó a segge, hosszabb barna haj
2. 160cm magas, kicsi mellekkel és jó seggel, rövidebb barna haj ( vállig ér)
2013. júl. 24. 13:42
2/13 anonim válasza:
Ha a külsejük alapján fogod kiválasztani, hogy melyikkel járj, akkor elég nagy s..eggfej vagy!
Remélem mindketten faképnél hagynak! :D
3/13 anonim válasza:
Kép nélkül nem lehet választani, mert lehet, hogy az egyik úgy néz ki mint kvazimódó!
5/13 anonim válasza:
Csak ezek alapján egyértelműen az 1. a 195 cm-emhez mindenképpen :D
6/13 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz, és nem külső alapján választanék. 2.-at mondanám, mert 173 cm vagyok, de most nekem egy 180cm+-os lány tetszik:)
8/13 anonim válasza:
Mindkettő ugyanolyan jó már csak a személyiség dönt
9/13 anonim válasza:
Az elsőt. mert a magasakat szeretem
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!