Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok mikor legszívesebben felrobbannátok?
Figyelt kérdés
asdasdasdasdaasdasdasdasdasd2013. júl. 23. 23:27
11/26 anonim válasza:
te mé nem érted a fiúkat? :D
mond el aztán én is elmondom, aztán megtaláljuk mi gond XDDDD
12/26 A kérdező kommentje:
de áhh...én sorozatokat szoktam nézni, mert az tereli a figyelmem, de most nincs hang a gépemen..komolyan felrobbanok :D
2013. júl. 23. 23:34
13/26 anonim válasza:
rágom a számat :/ szexi ugye? :D
egyébként ha nagyon ideges vagyok akkor lenyújtok, az izomnyújtással kimegy belőlem a feszültség :)
14/26 A kérdező kommentje:
attól tartok ez rajtam most nem fog segíteni :( :DD
2013. júl. 23. 23:36
15/26 anonim válasza:
ha már nagyon ideges vagyok és a gyúrás nem segít ak megiszok egy bögre tejet kakaóval bolondítva #Đ
16/26 anonim válasza:
nem pont ugyanaz, de Barney mondata megold minden ilyen problémát:
Barney Stinson "When I get sad, I stop being sad and be awesome instead"
17/26 anonim válasza:
Eszek egy fej hagymát és kettétépek egy húszezrest.
32/f
18/26 anonim válasza:
Elszívok egy cigit, felteszek egy jó zenét, iszok egy sört, megnézek egy filmet, elmegyek sétálni, edzek. Veszek egy mély levegőt, és arra gondolok, hogy úgyis én vagyok az egyetlen normális ember a Földön, és nem fogom magam egy csomó hülyén felhúzni.
19/26 A kérdező kommentje:
csak kár, hogy én nem vagyok Barney :( ..de igaza van nagyon..imádom is. :D
2013. júl. 23. 23:55
20/26 anonim válasza:
Egyszerűen csak elengedem az érzést,nem élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!