Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha állandóan toönkretesznek és legszívesebben már megölném magam? Nincs olyan aki nem használ ki?
Talán nem látnak benned "többet", mint csak sexpartner. Elsősorban erre gyanakszom, mert a leírásodból a panaszkodás, meg a "kihasználnak" jön le csak (tudom, ez a kérdés ilyen jellegű), de ettől még "bizonyítsd" be, hogy nem vagy "olcsó kurv@", és azt, hogy a társaságod úgy is érdekes\értékes, ha nem a fenekedről szól! :)
22f
Ha az a srác már az első randin ilyen tiszteletlen volt veled, akkor miért volt egyáltalán folytatás? Ha valaki ennyire konkrét, akkor vedd észre a jeleket és gondolkodj el rajta, hogy mennyire vesz ő téged komolyan.
Gondolom, hogy szép vagy, különben az ilyenek messziről elkerülnének, de pont ezért kell nagyon résen lenned, ne add magad könnyen, bármennyire is magányosnak érzed magad, mert te kapcsolatot szeretnél, nem csak szexet.
Próbálj meg az előbbiektől eltérő személyiségű srácot választani ezek után. Szóval ne ugyan arra a "csoportra" hajts, mert úgy látom, ennyi információ alapján, hogy ezek hasonló kaliberek.
18/F
nem hiszem, hogy a te hibád, hogy így alakult, de legalább tanultál az eddigi esetekből
ha érzed valakitől, hogy csak szexre kellesz neki, akkor hagyd ott, meg a mostani srácot is.... győződj meg magadban arról, hogy te ennél jobbat érdemelsz
tudod fiúk azok úgy működnek, hogy ha hagyod, hogy kihasználjanak, akkor ki is fognak általában
tehát most ilyet ne írj, hogy fiúknak nem kell normális kapcsolat, mert ők is azt szeretnék belül, én is azt szeretnék, mint mindenki, pár hete tudtam meg, hogy a barátnőm smárolt egy másik sráccal, ott is hagytam rögtön :D de nem is bánom, tudom magamról hogy találok jobbat
Ez nem a te hibád. Én fiú vagyok, és van egy csaj akiért akármit megtennék. Ezt ô is tudja, erre összejön valaki mással. Ez engem nagyon bántott, mert én nagyon szeretem, de megbróbálom tultenni magamat rajta. Neked is ezt kell tenni. Felejsd ôt el, nem minden pasi olyan. Találj valaki mást aki megbecsül.
És ha valakivel akarsz errôl beszélni én meghalgatlak, és próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!