Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az "ellenszere" annak, ha a lányok állandóan lelki szemetesládának akarnak használni?
-csunya vagy
-büdös vagy
-sárga a fogad
-nincs kidolgozott tested
LEHET EZEK MIATT
Az első válaszadó kissé leredukálta a dolgot!
Nagyon sok kollégám van, köztük én is, akinek nincs párja, amúgy kb. itt a válasz:
Ezt tudják a nők is, teljesen tisztában vannak ezzel, mégis tagadják. Az is tök mindegy, hogy sportos, viszonylag jóképű, értelmes mérnökökről van szó...
Tanács a második alapján!
Nem érdekel a nő, írj rá, de ha ő nem ír, akkor hagyd a francaba! Példámmal élve, minek szenvedjek vele, mikor jó munka, kecsegtető karrier lehetősége van előttem, sportolok rendszeresen és tanulni is fogok a közeljövőben. Csúnya sem vagyok...., küzdjön csak értem, hogy szánjak rá egy picit a drága időmből, ha tényleg megérdemli!
"tessék megnézni hány pasi küzd az "elérhetetlen, szép lányért"."
Azért ez nem ugyanaz. Egy szép lánynak elég az, hogy szép. Akkor már a hülyegyerekek másznak rá, ha nem is okos. Ha okos és szép akkor már semmi gondjuk nincs, de a férfiaknak bunkóbbaknak és felszínesebbeknek kell lenni? A cikkben az is benne van, hogy a rutinnal elcsábítják őket, tehát még csak nem is a személyiségen múlik az egész. Na ez a szar. Magasság, erősség, baromság. 3 adu, amiben az amúgy magukat érett nőnek nevező huszonévesek érdekeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!