Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha állandóan toönkretesznek és legszívesebben már megölném magam? Nincs olyan aki nem használ ki?
7es vagyok
hát pedig próbálkozni kell
ilyenekre, hogy megölnéd magad, ne is gondolj, mert ettől csak rosszabb lesz
én is voltam régen hasonló helyzetben, szerencsére már más a helyzet :D
ha valami kérdésed van, amiben neten keresztül meg tudok válaszolni írj nyugodtan :DD
22f
Örülök, hogy kicsit helyrebillentél. Ne engedj meg egy pasinak túl hamar túl sok mindent, ismerd meg, mielőtt közel engeded!
És tudom milyen a szeretethiány én is kaptam sokat belőle. Jó ideje van barátnőm, de még így is sokszor...
Az a helyzet amíg önbizalomhiányos voltam addig csak 1 nagy életen át tartó szerelemről álmodoztam, most meg van önbizalmam és minél több van annál több csajt akarok magamnak... még ha szeretek is vkit akkor is ez van...
sajnos ez belénk van kódolva, egy nem túl vonzó palinak biztos te lennél a mindene de az meg a kutyának sem kell...
Egy srác
Ne hogy feladd! Egy tucat fiút ismerek, aki pont a megbízhatóbb, szerényebb lányokra bukik. Ráadásul nem alkalmi kapcsolatra.
Virtuális ölelés meg ment... remélem megkaptad. :)
köszönöm szépen az utolsónak:))
amugy én is próbálok megváltozni elhihetitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!