Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők a szexben olyan dolgokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a szexben olyan dolgokba is belemennek amit nem akarnak?

Figyelt kérdés

....kívánnak igazán , csak hogy kielégítsék a partnerüket és annak különféle vágyait . Ez szerintem igaz ,de nem minden nőre . Na mindegy , de pl az orál az már alap , és általában el is várják , egyes férfiak meg csak utalnak rá hogy szeretnék,de nem erőltetik . A lényeg az hogy a nők sokmindent megtesznek ,hogy a párjuk elégedett legyen ezért már olyan dolgok is alapnak számítanak amik nem is igazán azok .

Olvastam ezt valahol és elgondolkodtam .

Én pl . kifejezetten nem szeretem mikor rám erőltetnek valamit a szexben . Akkor megmakacsolom magam . De valójában csak tartom magam a saját meglátásomhoz .

2013. júl. 23. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kipróbálom a dolgokat, mert hiába volt valami nagyon rossz vagy jó valakivel, mással lehet, hogy teljesen más. Pl. valakinek nem engedtem sose az anált, de másnak pedig megengedtem, mert megbíztam benne.
2013. júl. 23. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem hagyom hogy rámerőltessék. A szexnek arról kéne szólnia, hogy mindketten jól érezzük magunkat, ha már valamit erőltetni kell és csak nyomás hatására csinálom meg, az már régen rossz.
2013. júl. 23. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva, ha nagyon szeretik a pasit, vagy ha nagyon unják már a "vanília szexet", vagy ha fizetnek nekik (vagy fizetség nélkül is elég perverzek), akkor nincs határ. :D
2013. júl. 23. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt tartom, hogy szexben mindenki azt csináljon, amit ő is akar. Ha csak a másik kedvéért csinálja kényszerből, akkor ott valami nem oké.
2013. júl. 23. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak ha be vannak indulva vagy mér kivannak éhezve.
2013. júl. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!