Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elfelejtsek valakit, jobb lenne ha belemennék mindenféle kalandba?
Hát, ez eléggé nehéz dolog. Elsőre azt mondanám, előbb felejtsd el, utána ismerkedj, mert így mindenkiben őt fogod látni. De hogyan? Erre pedig azt mondanám, hogy egy új kapcsolattal.
De inkább kirándulj, lógj a haverjaiddal, élvezd ki a szinglisééget, míg egy napon azon nem kapod magad, hogy már nem gondolsz rá. :)
Ha egész életedben Tibicsokit eszel, akkor természetesen az a kedvenced, de amint megkóstolod a Bocit és a Milkát, lehet már a másikat fogod szeretni.
Ha szereted miért szakítottatok? Ezt kérlek írd le. Újra nem kezdetitek?
Nem kell kalandoznod, engem múltkor az dobott fel, hogy elmentem a haverokkal inni, egy csaj beszédes kedvében volt, és sokmindent mesélt érdekes dolgokat, oszinte volt. Az a lényeg, hogy hogy végre felfogtam, hogy mindenkinek vannak hibái és csak emberek vagyunk. Ez nagyon feldobott valamiért. Bulizz egyet a haverokkal, lehet az is jót tesz. Nem kell mindenféle kalandba belemenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!