Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha a párom csak kb.30 másodpercig volt bennem a szex legelején?
Figyelt kérdés
Nem ment el, csak azért félek, mert épp peteérés környékén voltam. Lehetett előváladék vagy az inkább később jön ki?2009. okt. 22. 00:29
1/25 anonim válasza:
a barátod teljesitményétől függ hogy mikor jön az előválladék, amugy elég valószinütlen a terhesség ha nem el...
2/25 anonim válasza:
persze hogy lehet :) hát nem tök jó?:D
3/25 anonim válasza:
00:38: heh ez nagyon g*ci volt :)
4/25 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon....
Mi gyakran gumi nélkül csináljuk, csak akkor veszi ki, amikor menne el. Már több éve... és nem estem még teherbe.
5/25 A kérdező kommentje:
Hát ez annyira nem "tök jó", mert van egy 1 évesünk már és most egyenlőre nem tervezünk a férjemmel gyereket. Most az egyszer csináltuk így pár másodpercre, de nagyon megbántam...most izgulhatok...
2009. okt. 22. 00:46
6/25 anonim válasza:
már van egy gyerek, de még mindig nem vagytok képben a védekezéssel?
legközelebb egy aspirint vegyél be szex helyett.
7/25 anonim válasza:
Az ilyenek szaporodnak - a rendes emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
IGEN - LEHET!
Peteérés környékén különösen izgalmas! Kisebb az esélye, mintha egy jó adagot belédlőtt volna... de nem nulla.
Azért jó, hogy egy gyereked már van, de ezt még nem tudod.
8/25 A kérdező kommentje:
"Az ilyenek" - mintha ismernél. Nem ismered a körülményeket. Nem ítéletet kértem, hanem tanácsot. Azt hittem, hogy ezen az oldalon lehet kérdezni.
2009. okt. 22. 07:53
9/25 anonim válasza:
Sztem nagyon pici az esélye, az előváladék is inkább már a pasi teljes felizgulásánál szokott jönni!!!De mivel neked már van baba ezért már ugymond nyitva áll a zsák szája ezért hamarabb eshetsz teherbe!!!Úgyhogy vigyázzatok legközelebb!:)
10/25 anonim válasza:
ha fickó nem spriccelt abból nem lesz gixer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!