Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

,,Minden férfi életében csak egyetlen nő létezik, a többi csupán az árnyéka.''

- Coco Chanel -

2013. júl. 23. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem így van. Sokáig én is így hittem... De rájöttem hogy tévedtem.
2013. júl. 23. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy aki ezt gondolta, az így látta a dolgokat. De nem lehet igazságokat kimondani minden férfira értendően. Van, akinek biztos csak egy nagy szerelme van (vagy esetleg eddig csak egy volt), míg mások ezzel nem így vannak.
2013. júl. 23. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Chanel szerette volna azt hinni magáról, hogy pótolhatatlan. Ezért mondta ezt a sületlenséget.
2013. júl. 23. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem degradálnék igy egy nőt sem,hogy csak egy másiknak az árnyéka,de nekem pl volt egy valaki akihez foghatót még nem találtam s szerintem már nem is fogok.
2013. júl. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!