Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar? és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? és hogyan beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 4 hónapja rendszeresen találkozok és beszélgetek, ez a fiú 19 én még csak 15. Ez alatt a 4 hónap alatt háromszor nálam aludt abból két éjszakán nem történt több egy csóknál és ha kettesben vagyunk akkor kedves, átölel, megcsókol, mondja nekem a szépeket. Pár napja megint úgy alakult, hogy nálam aludt nem terveztem, de megtörtént, lefeküdtem vele. Ezt még nem is bánnam, hogyha tudnám, hogy mit is szeretne tőlem, mert csak akkor viselkedik így, ha más nem látja. Ezt a dolgot meg kellene vele beszélnem, de nem merem nem tudom, hogy hogyan és elveszíteni se szeretném. A választ előre is köszönöm.
2013. júl. 23. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szeret, de nem vállal fel téged.
2013. júl. 23. 12:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha beszélni nem tudsz, szexelni főleg nem kellene. Na de persze eddig nem jutunk el agyban.....

Hát elé állsz és megkérdezed, hogy tulajdonképpen mit akar tőled. Nagy cucc...

2013. júl. 23. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen neki kell szegezned a kérdést: mi most akkor járunk???

Mert így nem lesz jó, ha mások előtt barátként viselkedik veled, vagy még rosszabb, ha idegenként!

Főleg, hogy szerintem te beleszerettél... Ne hagyd magad kihasználni!

2013. júl. 23. 12:19
 4/12 anonim ***** válasza:

15 évesen megengedik a szüleid, hogy ott aludjon nálad akárki is? Az igen :)

Amúgy meg szerintem valamiért nem vállal fel, vagy mert fiatal vagy, vagy azért mert mit szólnának a haverjai valamiért rád, vagy a családja.

2013. júl. 23. 12:24
 5/12 A kérdező kommentje:

de ha szeret akkor vállalja is fel.

nem nemtudok beszélni csak tiszta szívből szeretem és nem akarok neki olyat mondani ami miatt elveszítem.

és mások előtt csak barátként egyszer kétszer van olyan h mások előtt olyat mond vagy csinál.

2013. júl. 23. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kell itt részletezned... Szegezd neki a kérdést és kész.
2013. júl. 23. 12:25
 7/12 A kérdező kommentje:
azért engedik meg mert szüleim régebb óta ismerik és joba vannak
2013. júl. 23. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:

De ez így milyen kapcsolat?

Nem hiszem, hogy erről álmodoztál, hogy lesz valaki, akinek csak szexre kellesz, de ha valaki rákérdezne, hogy van-e köztetek valami, letagadná!

Ennyire ne legyél már rászorulva! Hidd el, vannak még kedves, jóképű srácok, keress inkább olyat, aki megbecsül téged.

2013. júl. 23. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

akkor nem szeret! másoknek nem akar mutogatni. Ennyire nehéz megfejteni?

[link]

khmm.....

2013. júl. 23. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Tedd fel neki a klasszikus kérdést, amitől minden pasi a falra mászik, de időnként muszáj: "Merre tart a kapcsolatunk?"
2013. júl. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!