Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent egy fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent egy fiúnál?

Figyelt kérdés
Ha beszélgetünk (csak ketten), kedves és rendesen válaszol, de mintha feszengene és legszívesebben elmenne. Ha ketten beszélgetünk a barátnőmmel, de ő a közelben van, akkor fülel arra, mit mondok, néha odafordítja a fejét és hozzáfűz valamit a mondanivalómhoz, néha csatlakozik is hozzánk. Ha hármasban beszélgetünk (én, a legjobb barátnőm és ő), elég felszabadult, vicces, jóval figyelmesebb velem is. Ha a barátaival van (mind fiúk) és én is ott vagyok, akkor figyel arra, hogy én se legyek kirekesztve a beszélgetésből a pasis témák miatt, esetleg velem külön is beszélget másról. De ha miközben velem beszél, az egyik haverja kérdez tőle valamit, először válaszol neki, és csak utánna fordul vissza hozzám (még akkor is, ha a mondat közepén szakítottak minket félbe). Ezek alapján hogyan viszonyulhat hozzám? Mindketten 18 évesek vagyunk.
2009. okt. 21. 19:44
1 2
 1/11 Andrewka ***** válasza:
100%

Szerintem bejössz neki.

Zavarban van a társaságodban, de ha mások is vannak a közeledben akkor tud másra is figyelni/ mással foglalkozni így tudja palástolni a zavarát.

Ha szimpatikus lépj te is felé

2009. okt. 21. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, elég éretlen egy viselkedés legfeljebb annyit, de kérdezd meg tőle, az a legtisztább, nem?
2009. okt. 21. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én sem értem egészen, olyan ellentmondásos. mármint... néha úgy érzem, örül, hogy beszélhet velem, máskor meg mintha zavarná, hogy ott vagyok:S amúgy nem mondanám éretlennek, sőt, viszont ha jól tudom, akkor még nem volt barátnője, és lány-ügyekben is elég tapasztalatlan. Örülnék, ha még valakinek lenne magyarázata erre a viselkedésre.
2009. okt. 21. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha nem volt még bnője és a haverjai mellett még arra is figyel, hogy te ne legyél kirekesztve a beszélgetésből, akkor rád van kattanva!!! Bátorítsd!
2009. okt. 23. 16:15
 5/11 A kérdező kommentje:
először én is azt hittem, hogy lehet tetszek neki. de múltkor sok haverral együtt buliztunk és ugye táncoltunk, ő pont mellettem, aztán a többiek kimentek levegőzni, kivéve egy együtt táncoló fiút és lányt. erre ő rám se nézett, megállt a táncban, és zsebredugta a kezeit, pedig én voltam a páron kívül az egyedüli ismerőse a közelben. én ettől eléggé zavarba jöttem, nekem teljesen az jött le ebből a viselkedésből, mintha még a közelembe is gáz lenne táncolni mások nélkül, nem hogy velem...
2009. okt. 23. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem abbol ,hogy amikor ti ketten beszélgettek és félbbeszakítja barátja a beszélgetéseteket abbol én arra gondolok h barátját nem veszi semmi számba, valamivel sztem többe nézi mint téged. De ezt ne úgy értsd ,hogy téged semmibe néz! Szerintem csak egy barát az csak egy barát míg egy bnő egy fiú számára lehet több is az életben egy barát meg általába mindig barát marad..

a bulis dolog ,hogy nem ment oda hozzád sztem csak azért van mert félénk ilyen téren..

énis ilyen vagyok buliba csak akkor megyek táncolni vagy ismerkedni ha iszok egy keveset és feloldódok, egyébként állok a pultnál vagy ülök az asztalnál:(

2009. okt. 24. 03:02
 7/11 anonim ***** válasza:
20/F
2009. okt. 24. 03:02
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi, a barátos tényleg igaz lehet, és meg is értem, tényleg ez lehet benne:) igen, ő is ilyen félénkebb típus, de nem tudom miért, nagyon kedves, aranyos srác. a buli elején még volt benn egy kis pia, akkor felszabadultabb volt (pl. mikor hozzám beszélt, megfogta a derekam). csak nem merem annyira nyíltan bátorítani, mert félek, hogy mégiscsak barátként tekint rám, semmi több, és nem szeretném se őt, se magam kellemetlen helyzetbe hozni. meg hát, én se vagyok valami nyomolús egy csaj, csak finoman merek neki jelezni, amit meg lehet, hogy ő nem vesz észre:(
2009. okt. 24. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Nem tudom volt már barátnője a srácnak?

Ha még nem akkor lehet ,hogy jobb lenne ha te kezdeményeznél.Például baráton keresztül ,megkérded ,hogy nincs-e valaki aki tetszik neki mert volna egy barátnőd akinek nagyon bejön a srác. Bár ez lehet ,hogy hülyeség de lehet ,hogy beválik csak légy óvatos és okos:D

Vagy például gondolom van msn-címetek mindkettőtöknek..

Csinálj egy másikat magadnak de olyat ami nem utal rád semmiben, és vedd fel a srácot és beszélgess vele először csak általános dologról aztán meg arról ,hogy van-e valaki aki tetszik neki vagy akivel összejönne például ismerősei közül?

De magamból kiindulva szerintem ha elmentek egy buliba próbáld meg leitatni tudom ez szemétség de olyankor ha ő is olyan mint én akkor a félénksége elmúlik és bátrabb lesz.

2009. okt. 25. 02:55
 10/11 anonim ***** válasza:

megint én.

Csak ne vidd túlzásba mert nem fog emlékezni semmire:D

2009. okt. 25. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!