Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy fiúnál?
Ha tudtára adsz valamit de burkoltan. Pl: hiányzol stb..
Erre ő nem reagál. (sms-ben, interneten)
Elolvassa a levelet, de csak röviden ír vissza.
-nem érti
-nem akarja érteni
-nem érez ugyanúgy, és nem akar megbántani
-még gondolkozik, emészti
-nem ért rá válaszolni
-lesz*rja
...asszem kb ennyi
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem erről van szó, sokkal bonyolultabb a helyzet.
Szakított velem 8 hónapja, és most újra elkezdtünk kommunikálni. Én pedig szeretném visszakapni.
Lehet ő már nem szeretne visszakapni téged.
"Ha tudtára adsz valamit de burkoltan. Pl: hiányzol stb."
Nem értem miért kell virágnyelven fogalmazni...mi fiúk olyan egyszerűek vagyunk, miért nem lehet megmondani a konkrétat?!
Hát magamból kiindulva... annyira nem vesz komolyan. Kb. ugyanezt játszom (vagyis most már úgy néz ki játszottam)én is. Igazán nem veszi úgy a dolgot, ahogy te(ez természetesen többszöri alkalomra értendő). Tehát ő tudomásul veszi, h hiányzik neked, és hogy fontos neked, de ugyanezt ő nem akarja neked leírni. Mert nem ezt érzi. Legalábbis magamból kiindulva.
(És most jön a tanács amit senki sem fogad meg, te sem fogod, én se tettem, de azért elmondom: Exszel ne... nem éri meg... de tényleg nem...)
:) Köszönöm.
De nekem lehet, hogy megérné. Mert nem tudom, mit érez.
Sose fejezte ki magát rendesen. Most meg végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!