Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szokott lenni hogyha egy zenét hallgattok összeszorul a szívetek, mert egy bizonyos emberhez kötődik?
Szokott.
"Hogy lehet ezt leküzdeni?? ://"
Hát erőlteted, hogy meghallgasd, erőt veszel magadon, és benyomod a zenét normál hangerővel:) Volt már olyan hogy előző nap nem bírtam meghallgatni egy nagyon édes számot, másnap viszont azt mondtam, hogy csakazértis meghallgatom, és meghallgattam:) Azóta egyik kedvenc számom <3 <3 <3
Lordi <3
A Man Skin Boots szerintem jobb
Hát én pedig fiú vagyok és nagyon is van ilyen. Volt barátnőre nem is, mert olyan egyelőre nincs, de mindenféle fontos emberekre emlékeztetnek dalok. (Illetve néha más dolgokra is pl. könyvekben lévő történetekre/érzésekre.) Nekem is van amit sosem hallgatok, olyan is amit ritkán, de van ami egészen különlegesen jó érzést tud kelteni.
"Leküzdeni" szerintem nem akarod, legalábbis azzal kb annyit nyernél hogy meg tudod hallgatni azt a számot anélkül hogy bármit éreznél. Annyira csak nem jó szám hogy ez megérje. ;) Amit tudsz vele csinálni az az hogy vagy soha nem hallgatod - így később amikor nem gondolsz már szomorúan a volt barátodra egy kedves emlék lesz a dal - illetve most olyan alkalmakra lehet használni amikor "ki akarod sírni magad", szóval ki akarod magadból adni az emléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!