Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyen helyzetben mit csináljak?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy 5 éves kapcsolatom(ami most nem az igazi), most újra elkezdtem a sulit(érettségi) és mellém ült egy srác. Ezzel eddig nincs is probléma, de időközben elkezdtünk beszélgetni, felvett msn-re, stb... Állandóan hozzám ér, meg ilyenek. És nagyon szoktuk egymást kívánni, volt is róla szó, hogy kellene talizni sulin kívül is. De eddig nem lett belőle semmi(lehet jobb is). Viszont msn-en meg mindig olyanokat ír, nagyon kíván, meg alig bírt magával órán, stb... Ja és neki is van barátnője 6 hónapja. Kb. 2x mondtam már neki, hogy hagyjuk az egészet és ne érjen hozzám a suliban, stb... De mégis... Miért van ez? Csak arra kellek neki ugye? Nem szeretnék bele szeretni! Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! :-)2009. okt. 21. 14:19
1/3 anonim 

válasza:

Nem tudom mi az a msn, de ha egy rút szexuális segédeszköz, hagyd ott a fiút.
2/3 anonim 

válasza:

Nem értem, ha meg akarod csalni a párod, akkor meg is fogod, ez is Murphy törvénye. A fiú meg szerintem csak azt akarja, de tudod.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretném megcsalni a párom! De nagyon vonzódom ehhez a fiúhoz! És talán kezdek beleszeretni is! Mit tegyek hogy ez ne történjen meg? Nem szeretnék beleszeretni! Köszi!
2009. okt. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!