Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok! Elítélitek a lányt is, aki azért lett leszbikus, mert férfiak kétszer megerőszakolták, ebből egyszer a szerelme?
semmilyen leszbikust nem ítélek el. ha ez veled történt, akkor nagyon sajnálom, elhiszem, hogy emiatt nem tudsz már bízni a férfiakban, de vannak normálisak is. a szerelmed meg hogy erőszakolhatott meg??
úgy látom szereted játszani az áldozatot, egy kicsit kijózanodhatnál, mert hülyeségeket beszélsz. bocsi.
Eleve logikai hibás a kérdés. Olyan nincs, hogy valaki ilyen esemény miatt legyen leszbikus.
Ha valaki a történtek után képes egy nővel összejönni, érezni iránta, az csak annyit jelez, hogy előtte is megvolt benne a biszex hajlam.
Nem lesz pikk-pakk hirtelen heteroból leszbikus, ez baromság és remélem te is tudod kérdező.
tényleg szomorú ez de ettől akkor sem leszel leszbikus,pláne hogy sokan ilyenkor a saját testüket is utálják,sőt még ők hiszik azt h valami rosszat tettek és ezért történt velük az,ami.
Idő,és jó szakember segítségével fel lehet oldaní ezt a geb.aszt.
Nyilván nem egyik napról a másikra történt... Évek kellettek ehez.
A barátja hogy tud megerőszakolni egy lányt? Talán úgy, mint bárki más. Nem is értem a kérdést.
Nah itt látszik az emberi értelem.
Miért ne válhatna valaki egy ilyen élménytől leszbikussá?
A leszbikusság vagy ott van valakiben és később mutatkozik meg, vagy a férfiakból való kiábrándulás vezet oda, persze még ezernyi oka lehet, de itt most nem szeretném ezt kitárgyalni.
Egy erőszak áldozatának mondjátok azt, hogy ne általánosítson? Gondolkoztok néha?
Fix, hogy nem az lesz az első gondolata, hogy "biztos nem az összes férfi ilyen".
Ha megtámad egy kutya és súlyos sérülést szerzel tőle, félsz, megutálod őket. Hiába tudod, hogy nem az összes ilyen attól még félni fogsz tőle.
Meg aztán, ha a saját szerelmed erőszakol meg? Ha ismered az illetőt az még rosszabb, pláne ha szereted (amúgy milyen hülye kérdés, hogy a "szerelmed hogy erőszakolhat meg?"úgy, hogy akaratod ellenére közösül veled)
Ilyen traumák érték mikor jött valaki -egy nő- aki kedves volt vele és mellette állt, beleszeretett.
Ha testiség is történt az sem azonnal - lehet megtapasztalta, hogy "jó" is lehet a szex.
Ennyi.
Nagyon nehéz elképzelni?
A biszexek/leszbikusok nem arra várnak, hogy megerőszakolják őket és rájuk fogják a szexuális orientációjukat.
Utolsó előtti: Ez a hozzászólás nagyon támadó jellegű volt. Mintha a "bűn" itt az lenne, hogy az erőszak tevőre fogja, hogy leszbikus lett.
Pedig a leszbikusság vagy ott van vkiben vagy nincs.
Az tud egy másik nőbe beleszeretni ilyenek után akiben alapból ott van ez a dolog,de ott sem magától az erőszajtól lesz leszbikus,ez csak olyan katalizátor szerepet tölt be.
A kutyás példára meg: támadott már meg kutya(nem ilyen kis harapásra gondolok)
és igen,lehet mondani h jó darabig féltem a kutyáktól,még a saját kutyánktól is tartottam(pedig nem adott rá okot) De nem utálom a kutyákat ezért,sőt. Persze idő kellett ahhoz h meg emésszem a dolgokat.
Továbbra is azt tartom,h ez csak alibi és így jobban el lehet fogadtatni a leszbikusságot.
Szerintem attól is vágyhat egy nő szeretetére egy nő, ha kiábrándult a férfiakból. Ugyanis, ha alapból a férfiakban kereste azt, amire szüksége van, mert nemileg a férfiak vonzották, de nem kapta meg azt a lelki gondoskodást, gyengédséget és törődést, akkor ez kiválthatja azt, hogy egy nőben keresi meg.
Fizikai vonzalom pedig úgyis kialakulhat, hogy az érzelmek hatására elkezdesz vágyni rá. Hány olyan volt, hogy valakinek nem tetszett valaki, csak barátságnak indult, aztán idővel érzelmek lettek, és így vonzóbbá vált a másik.
Szerintem lehetséges.
(és bocs, amiért nem a kérdésre válaszoltam, hanem a kommentekre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!