Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok el neki? (leszbikus)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit azt hiszem szeretek.sosem voltam szerelmes és amit iránta érzek az fura és más.ebből gondolom,hogy ez több mint barátság.nem tudom,hogy mondjam el neki amit iránta érzek,hogy ne veszítsem el a barátságát.valakinek valami hasonló története?bármilyen tanácsot szívesen fogadnék.előre is köszönöm

21/L

2013. júl. 16. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy veszélyes terep. Ha elmondod neki, szinte biztos, hogy meg fog ijedni (ki ne tenné), és a barátságotoknak ez nem fog jót tenni... tönkre is teheti. De olyan biztos, hogy többé nem lesz, mint előtte. Tapasztalatból beszélek. Én nem akartam elmondani neki, mert féltettem a barátságunkat, de mégis el akartam, már csak azért is, mert mivel én nme tudtam már ugyanúgy ránézni, úgy hittem, hogy a barátságunknak már így is vége, tehát nem veszíthetek. Aztán egyszer részegen (pedig akkorra már végképp nem akartam, mert lett valakije, és boldog volt, és nem akartam tönkretenni) nem kontrolláltam magam, és megtudta... Megbeszéltük, hogy továbbra is barátok maradunk, de azóta nem ugyanaz... Úgyhogy ezt nagyon gondold át, csak ennyit mondok. De amúgy lenne esélyed a barátnődnél? Ő leszbikus, vagy hajlik valamennyire? Egyáltalán akarnál tőle valamit? Mert azt írod, hogy úgy, hogy ne veszítsd el a barátságát... de ha helyette szerelmet kapnál, akkor sem? Mert ha nem, akkor egyértelműen ne mondd el neki.
2013. júl. 16. 17:15
 2/13 A kérdező kommentje:
huh hát ez tényleg nem könnyű akkor :S igazából beszéltünk mi lenne ha.. dolog,de sosem adott egyértelmű választ,jelezte,hogy kiprobálná nővel aki tapasztalt(tudja,hogy voltam párral) kis utalásnak is vehettem volna,de néha viszakozik egyik szavával üti a másikat.igazából pont ezt nem tudom eldönteni,hogy amennyire jóba vagyunk félre rakjam,hátha lesz valami..egy biztosat "dobjak" el egy bizonytalanra?és utána meg kitudja milenne..lehet pont az mint veled :/
2013. júl. 16. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
(tapasztalatom szerint) barátnak kinyilvánítani, hogy beleestél mindíg kockázatos, és szinte biztos, hogy valamilyen módon a barátság sínyli meg. - Viszont, ha akkora a vágy benned a vele való kapcsolat iránt, hogy ennek ellenére is szint akarsz vallani, akkor hajrá! - Persze csak ha lehet Ő életed társa...legalább is én már nem kockáztatnák egy pár szép napért vagy éjszakáért...
2013. júl. 17. 07:32
 4/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem kéne a szemébe mondanod hogy szerelmes vagy belé ,ezt senkinek nem szabadna csak úgy. Ha nem totál heteró a csaj akkor inkább próbáld meghódítani ,hogy nagyon kötődjön hozzád és ő legyen majd az aki kezdeményez mert már nem bírja tovább. Ismered őt tudod miket szeret,beszélgess vele és nevettesd meg sokszor ,lepd meg ne ajándékokkal gesztusokkal és érezze hogy különleges neked és máshogy bánsz vele,de ne mássz rá.

Hívd el moziba sétálni szórakozzatok, és majd látod a reakciót mit hogy fogad így mindig el tudod dönteni érdemes e tovább harcolni érte.

Tapasztalatból mondom mert nekem ez már többször bejött.

2013. júl. 17. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért ellentmondásos a viselkedése, mert akarja is meg nem is. Éppúgy, mint te. Biztos ő is félti a barátságot. Meg az is lehet, hogy még viaskodik magával. Valószínű van benne leszbikus vagy bi hajlam, de még nem tudja elfogadni. Nehéz itt okos tanácsot adni. Rendesen megégetheted magad egy ilyen szituban, de jól is elsülhet. Teljesen attól függ, benne, hogy zajlik le ez a meccs. Volt pár hasonló szitu az életemben. Volt párszor, hogy meghintáztattak - hol akarta, hol nem, hol együtt voltunk, hol nem - szenvedtem tőle eleget, aztán kiszálltam. Meg olyan is volt, hogy öt év együttélés lett belőle. Senki nem tudja azt neked megjósolni, hogy mi lesz a vége, ha elmondod. Az tény - amit itt már többen elmondtak, hogy nem lesz a barátságotok ugyanaz, mint volt. Hogy hogyan mondd el, az attól függ, te milyen vagy. Milyen a stílusod, mi áll neked jól, miben vagy ügyes. Elmondhatjuk itt neked, mi hogy csináljuk, de azt csak te tudod, neked mi megy. Nekem a dumám jó. Az a módszerem, hogy kétértelmű vagy vicces megjegyzéseket teszek. Célozgatok rá, hogy tetszik, meg, hogy lenne kedvem többre is. Benne lennék, hogy meg mutassam neki, amire kíváncsi. Ha lezseren poénosan adom elő, akkor ha nem jól reagál, még mindig csinálhatok úgy, mintha nem gondolnám komolyan, ha veszi a lapot, akkor tovább megyek. Szinte sosem szoktam tettekkel kezdeményezni, csakis szöveggel. Ha már benne van úgyis eléri, hogy legyen valami. Ha nincs benne, akkor nem kell leállítania, és nem kerülünk kellemetlen helyzetbe.
2013. júl. 17. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Általában nem rajtad múlik, de ha játszadozik veled ahelyett, hogy bevallaná, hogy nem tudja, és pl. gondolkodási időt kérne, nem is kár érte.
2013. júl. 17. 18:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindegyik elgondolkodtato válasz,hálás vagyok értük.sajna nem tudom,hogy mi lenne a helyes!
2013. júl. 17. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Az a válasz helyes számodra, ami belőled fakad, amivel tudsz azonosulni. Ahogy látom, szép páros vagytok - gyakorlatilag egyikőtök sem tudja, mit is akar. Nem tudom, más, hogy van vele, ha nekem fontos valaki, akkor azon vagyok, hogy az illető tudjon róla. Ha van rá egy minimális esély, akkor bármit megteszek, hogy együtt lehessünk - nemcsak barátként. Akkor nem mérlegelek, mi éri meg, mi nem - mit veszthetek, mit nem. Nem teperem le, de tudatom vele mi a helyzet, és tudatom vele, hogy lehetne több is. Legalább esélyt adok a dolognak. Ha nem próbálom meg sosem tudom meg, mi lehetne belőle. Szerintem, ha valaki sokat aggódik, akkor tán nem is akkora a szerelem. Ha van mit félteni, ha fontosabb a barátság, akkor miről beszélgetünk? De, ha a vágy az erősebb, akkor fölösleges minden töprengés, azt úgysem tudom félre tenni, nem tudok úgy tenni, mintha nem lenne. Nem tudom eljátszani a barátot.
2013. júl. 17. 22:57
 9/13 A kérdező kommentje:
valahol félre érthettük egymást.vagyis nem fejeztem ki a dolgot.legjobb barátnők vagyunk,nagy nehezen a bizalmába férkőztem nem kis erőlködés árán(ámbár megérte)szinte valamiféle lelkitársak lettünk.mindig kedveskedek neki amivel tudok,ha találkozunk.sajnos nem sűrűn mert messze lakunk egymástól.ő sosem mondja ki amit gondol ellentétben én mindig mindent kimondok,ezért nem tudom eldönteni,hogy ő akar e valamit vagy sem.mivel mindig kétértelmű válaszokat ad és miavan ha én képzelem be a dolgokat csak a mondandojába mert én azt szeretném bele látni
2013. júl. 18. 11:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Már a barátság sem hangzik egyenrangúnak.
2013. júl. 18. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!