Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok el neki? (leszbikus)
Van egy barátnőm akit azt hiszem szeretek.sosem voltam szerelmes és amit iránta érzek az fura és más.ebből gondolom,hogy ez több mint barátság.nem tudom,hogy mondjam el neki amit iránta érzek,hogy ne veszítsem el a barátságát.valakinek valami hasonló története?bármilyen tanácsot szívesen fogadnék.előre is köszönöm
21/L
szerintem nem kéne a szemébe mondanod hogy szerelmes vagy belé ,ezt senkinek nem szabadna csak úgy. Ha nem totál heteró a csaj akkor inkább próbáld meghódítani ,hogy nagyon kötődjön hozzád és ő legyen majd az aki kezdeményez mert már nem bírja tovább. Ismered őt tudod miket szeret,beszélgess vele és nevettesd meg sokszor ,lepd meg ne ajándékokkal gesztusokkal és érezze hogy különleges neked és máshogy bánsz vele,de ne mássz rá.
Hívd el moziba sétálni szórakozzatok, és majd látod a reakciót mit hogy fogad így mindig el tudod dönteni érdemes e tovább harcolni érte.
Tapasztalatból mondom mert nekem ez már többször bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!