Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok el neki? (leszbikus)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit azt hiszem szeretek.sosem voltam szerelmes és amit iránta érzek az fura és más.ebből gondolom,hogy ez több mint barátság.nem tudom,hogy mondjam el neki amit iránta érzek,hogy ne veszítsem el a barátságát.valakinek valami hasonló története?bármilyen tanácsot szívesen fogadnék.előre is köszönöm

21/L

2013. júl. 16. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdtél vele barátkozni, már akkor sem csak barátként néztél rá?
2013. júl. 19. 06:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Ilyen magában bizonytalan lánynak nem szabad kimondani hogy szerelmes vagy mert biztos megijed.

Ha most egyikötöknek sincs kapcsolata

én megkérdezném

azt mondtad kipróbálnád egyszer milyen lánnyal és én itt vagyok

Ha elutasitó is megmaradhat a barátságotok mivel ebből nem tudja hogy szerelmes is vagy

csak megmondod rég voltál már együtt vkivel megkivántad a szexet de nem gondoltad komolyan mert ő legjobb barátod

és elvicceled.

2013. júl. 19. 12:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Szabi nem nem ugy neztem ra :)

Az elottem szolo ez eleg jol hangzik

2013. júl. 19. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!