Azok a lányok, akik más lányok képeihez kommentbe olyanokat írnak, hogy "szeretlek, szépség, gyönyör, stb. ", azok mind leszbikusak?
Te is a fas*book-on szocializálódsz???
Mé, há nem? Há de!
Ne ez alapján ítéld meg az embereket!
Az ha valaki rak egy like-ot, és megy a csöpögés meg a nyalizás, még nem jelenti, hogy leszbi!
Szerintem, csak így képes kifejezni magát, vagy nemes egyszerűséggel szeret így fogalmazni. :)
nem igaz egyik hozzászólás sem szerintem
én nem vagyok kis r_bi és nyálas p_csa sem mégis szoktam ilyen kommenteket kapni és adni is.. attól mert a barátnőmnek azt írom, hogy gyönyörű vagy esetleg nagyon szép vagy attól miért lennék leszbikus??? nem értem a logikát!
egyszerűen csak a barátnőm (és a lányok általában szeretik a barátnőjüket persze CSAK barát szinten) és tudatni szeretném vele, hogy tetszik nekem a képe..
Én fiú vagyok és még nem kommenteltem egyetlen fiú képére sem hogy "gyönyör(!)", meg "szépség" meg "szeretlek" és a fiúhaverjaim képére sem kommentelném hogy hú de szép vagy... (pláne mert nem azok)!
Nem az a baj hogy egy lánynak tetszik egy másik lány, de akkor miért nem vállalja föl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!